Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!
Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na středomořskou kuchyni.
Můžete se těšit na ragú z králíka s olivami a sušenými rajčaty, steak z tuňáka s lilkovým kaviárem, jehněčí kebab a tzatziki, domácí pita chleba a nakonec sladkou tečku – citrónový koláč.
Středomořská gastronomie má i v našich zeměpisných šířkách velmi dobrý zvuk a potěší každého milovníka dobrého jídla. Procházka po zemích kolem Středozemního moře vám nabídne pohled do kuchyní Francie, Itálie i Orientu a připraví spoustu zajímavých inspirací.
V kurzu se pod vedením michelinského šéfa Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4-chodové menu. Kromě příjemně strávených chvil u plotny si odnesete i spoustu užitečných praktických znalostí, krásných zážitků, sadu receptů a podepsaný certifikát.
O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.
Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů.
Těšíme se na vás ve stylových prostorách Bistro Paulus.
Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.
----
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Kontakt na pořadatele







