Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!
Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na tradiční vánoční menu.
Naučíte se připravovat houbového kubu s kapřími hranolky, rybí polévku, kohouta na víně a jako sladkou tečku čokoládovo-ořechový nákyp.
Vánoční svátky a dobré jídlo jdou v našich krajích od pradávna ruku v ruce. Po absolvování tohoto speciálního kurzu si lehce poradíte s tradičním vánočním kaprem a dalšími jídly, které zvednou váš kredit u široké rodiny. Odnesete si zkušenosti a rady, které vás posunou do vyšší kuchařské ligy.
V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4chodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát.
O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.
Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů.
Těšíme se na vás ve stylových prostorách Bistro Paulus.
Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.
----
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Kontakt na pořadatele







