Apartmány Nezdice na Šumavě

Nezdice na Šumavě
Komfortní ubytování na Šumavě s atmosférou

Naše apartmány na Šumavě mají velmi přívětivou atmosféru, nabízí prostor pro setkávání s ostatními, přitom ale respektují soukromí ubytovaných.

Máme pro Vás připraveny nové, komfortně zařízené, čistotou vonící apartmány a krásnou, rozlehlou zahradu, která nabízí dostatečně velké zázemí pro posezení s přáteli či rodinou, grilování, spoustu venkovních aktivit, vyžití dětem a odpočinek rodičům. A to je ideální kombinace pro ubytování na Šumavě, viďte?!

Nechte se okouzlit Šumavou

Chcete zažít Šumavu, užít si rodinu, nebo partu přátel, dopřát si opravdový relax, nebo jen tak být uprostřed krásné přírody, nabít se energií, odpočinout si od každodennosti? Právě u nás se tato přání skvěle a tak nějak sama plní. Dopřejte si, co si zasloužíte, a přijeďte k nám!

Uvítáme Vás v tradiční sympatické vísce Nezdice na Šumavě, v malebné lokalitě Šumavy, v údolí mezi lesnatými vrchy Javorníka, Žďánova a Sedla, pouhé 4 km od hradu Kašperk.
Tahle strategická poloha zajišťuje blízkost atraktivních cílů Šumavy. Spousta okouzlujících objektů Vás bude lákat ke každodenním výletům.

Pozn. od BFC:Prostory apartmánů a oplocené zahrady, vám umožní strávit pohodovou dovolenou s dětmi. Dbá se zde na pohodlí a bezpečí dětí - aprtmán v prvním patře je opatřen dětskou zábranou na schody, stejně tak i schody do zahrady. N

V zahradě je několik herních prvků pro děti: pískoviště, houpačka, prolézací věž, kuželky, trampolína a velký travnatý prostor pro další hry a zábavu. Pro dospělé je zde k zapůjčení gril.

Posezení je zde rozděleno do několika zón, zahradní - v altánu přímo v zahradě, venkovní relaxační - v zastřešené části s výhledem do zahrady - v duchu venkovního "obýváku" a pohodičková v zahradních lehátkách - kdekoli po zahradě. 

Parkování je přímo v areálu apartmánu v zastřešené části. 

Ve vesnici se nachází obchod se základním zbožím, vesnická hospůdka, dětské hřiště, koupaliště a lyžařský vlek pro nenáročné lyžaře. 



Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: 124, 34201 Nezdice na Šumavě