Impuls móda 2009 - velká módní show, host Peter Nagy

Volný čas, Hudba

 Třebíč chystá módní show roku

Impuls móda 2009

 

Krásné ženy a dívky, přehlídka luxusních šatů, originálně pojatá choreografie a populární zpěvák – to je Impuls móda 2009, tentokráte s podtitulem Jízda Orient Exressem!

 

Datum: 5. listopadu 2009, od 19:00 hod

Místo konání: Třebíč, Fórum – velký sál

Cena vstupenky s místenkou: 259,- a 299,-

Předprodej vstupenek:  IMPULS, Hasskova 14, Třebíč, tel. 568 840 614; D.A.N. production, Hasskova 9, Třebíč, tel. 568 840 502; Knihkupectví J. Demla, Karlovo nám. 38, Třebíč, tel. 568 840 521; pietro filipi — pánská móda, Karlovo nám. 28, Třebíč, tel. 568 848 672

(Vstupenky budou slosovány, jeden z přítomných diváků získá mobilní telefon v hodnotě 5.000,-.)

 

Agentura D.A.N. production chystá letos již 7. ročník velké módní show - Impuls móda. A na co se návštěvníci mohou těšit? V třebíčském Fóru bude 5. listopadu představena pánská kolekce - podzim/zima 2009 - značky Pietro Filipi a dámská kolekce - jaro 2010 - značky Infinite. Chybět nebude ani přehlídka luxusního francouzského spodního prádla Chantelle a Passionata. Jde o velmi kvalitní značkové oděvy. Tato móda se nevyznačuje extravagancí ani nevšedností, ale naopak zvláštní elegancí a luxusem. Je vhodná jak ke každodennímu nošení, tak pro speciální příležitosti
a společenské večery.

Oděvy předvedou modelky agentury D.F.C. fashion club Brno, vítězky a finalistky českých i světových soutěží krásy, ale také modelové a tanečníci zmíněné modelingové agentury. Nejedná se o klasickou přehlídku, ale skutečně o módní a taneční show, umocněnou špičkovými světelnými efekty. Samotná choreografie bude pojatá jako nevšední jízda Orient Expressem - ve které se prolnou doby od konce 19. století po současnost – se zastávkami v Istanbulu, Benátkách, Paříži a Londýně.

Součástí Impuls módy bude výstava zásnubních prstenů s diamanty zlatnictví „Gold“ Ireny Cahové. Vystavené šperky budou v hodnotě 10 milionů korun! Firma SQH Design představí ukázku dekoratérské práce a dárkové zboží z kolekce Vánoce 2009.

Celým večerem bude provázet moderátor a imitátor Petr Martinák a nebude chybět ani hudební host – Peter Nagy.





Účinkují

Velkou módní show zpestří Peter Nagy!

 

Hostem Impuls módy bude letos populární slovenský zpěvák Peter Nagy. Jaký má vztah k módě a cestování? Nechává se ovlivnit módními trendy? Odpovědi naleznete v následujícím rozhovoru:

 

Co Vy a móda? Řídíte se módními trendy? Jaký styl nejraději nosíte?

Ľudia od tzv. “módnej polície“ si často neuvedomujú, že speváci - a tým myslím aj svetové hviezdy - majú svoju image, svoj štýl. Ale oni ich častokrát posudzujú či sú „in“ alebo nie. To je blbosť. Umelec  je sám sebou a nemal by byť obeťou nejakých trendov. Jeho originalita je aj v oblečení, preto umelec nie je „modelka“ ako si to často pletú. Ja nosím len to, čo sa mi páči a je mi fuk, čo na to hovoria odborníci.

 

Preferujete nějaký druh oblečení na ženách?

Preferujem „cisárove nové šaty.“ Fotím akty a tam to vyžadujem.

 

O Vás je známo, že rád cestujete. Plánujete v nejbližší době návštěvu nějaké cizí země?  

Tohto roku - po turné v Kanade, USA a výlete do Keni - mám ešte turné v Austrálii. Práve keď človek veľa cestuje, tak vidí, že tam sa ľudia neboja nosiť „všetko.“ Móda je síce dobre vymyslený priemysel, ale vlastná fantázia a pestrosť obliekania ľudí po celom svete ma fascinuje. My ešte stále máme ten „spartakiádny pud“ obliekať sa uniformne, a to sa mi nepáči. Stále niekto hovorí: „to sa nenosí“ alebo „to sa nosí,“ ale takto „sa“ nemôže človek vyjadriť  oblečením. Uniforma schová Vašu osobnost.

 

Kromě muziky je Vaší velkou zálibou také focení. Vybíráte si dívky pro Vaše fotografie mezi modelkami?

Naposledy som fotil české Miss, ale už dva roky fotím iba ženy a dievčatá, ktoré sú „každodenné“ - volám to „láska na druhý pohľad.“ Krása, ktorú treba objaviť pre seba… Ako pieseň, ktorá Vás nechytí na prvé počutie. Je to ako vo vzťahu - ani nevieš a už ju miluješ! O tom je aj moja kniha fotografií „BOOK 1.“ Tam sú moje fotografické sny.

 

Vlastníte obsáhlou „galerii“ zlatých desek, patříte mezi nejprodávanější slovenské interprety vůbec, na svém kontě máte nespočet hitů… Změnili se Vaši příznivci za 25 let Vašeho působení?

Áno, a to je dobre. Je to publikum, ktoré počúva texty. Ja som pesničkár, teda píšem texty aj muziku, tak si na to potrpím. Už nemám tínedžerské fanynky, ale vnímavé ženy…

 

K 25. výročí Vaší hudební kariéry jste v dubnu letošního roku vydal album „Labutě a havrany.“ Čím je zajímavé?

Je to moja ročná práca. Texty sú o tom, ako sa mení svet spolu s nami. Nie sú tragické, ale majú nadhľad môjho veku. Mám dojem, že svet je v rukách nesprávnych ľudí a ľudia, čo chcú žiť pokojne a s láskou, na to doplácajú. O tom je ten album. Labute vymierajú, havrani sú v popredí - ich uživia aj odpadky.

 

Na co se mohou Vaši příznivci těšit v nejbližší době?

Scenárista Národného divadla v Bratislave Peter Pavlač napísal libreto k môjmu novému muzikálu. Volá sa „Čajočky,“ čo v preklade znamená niečo ako „splašené holky.“ Úsmevný príbeh  šiestich dievčat, čo si založia bulvárny časopis a sami na to doplatia. Je to výsostne horúca téma spojená s mojimi známymi hitmi.

 





Termíny