3.10. SVATOVÁCLAVSKÁ CENA 2015 - v Greyhound Park Motol

Volný čas, Sport, Pro děti

3.10.2015 - Dostihy chrtů, tipování na chrty, grilovací párty na vyhlídkové terase
SVATOVÁCLAVSKÁ CENA 2015 - v Greyhound Park Motol
Přijďte za zábavou do "Čtyřlístku" 3.10.2015 od 11.00 hod.,
Vhodné pro skupiny přátel, rodiny s dětmi i jednotlivce, sportovce i nesportovce.
Dostihy chrtů, tipování na chrty, grilovací párty na kryté vyhlídkové terase, speciální dostihová nabídka v restauraci.
Přijďte si aktivně či divácky užít s přáteli, rodinou, či jednotlivě, skvělé zábavy u skvělého jídla i pití, bezkonkurenčního programu v bezkonkurenčním prostředí jako bonus k tomu, vše v zeleném věnci přírodního parku Košíře - Motol. Možnost výher jako další příjemný bonus.

Můžete zkusit štěstí a tipovat na chrty - možná vyhrajete láhev vína, můžete se také pomazlit a vyfotit se s nimi - uvídíte, jak jsou chrti miloučcí.

Chrti poběží i kdyby pršelo - chrtům déšť nevadí a na vás na kryté terase pršet nebude.
Bude-li horko, osvěží Vás šumící fontány, zelené svahy okolo a osvěžující domácí limonády. Prostory Sport-Bar Restaurant jsou klimatizovány, Cafe Gallery Restaurant doporučujeme pro ty, kteří klimatizaci nemají rádi. Vnitřní prostory restaurací jsou na žádost většiny našich klientů nekuřácká, avšak na veškerých našich terasách, které jsou kryté, si zakouřit můžete.

Užijeme si posezení na kryté Vyhlídkové terase u vonícího grilu, nebo malé kryté terase v bezprostřední blízkosti zeleného svahu - určitě si pochutnáte.

Volné jízdy čtyřkolek se budou konat, i kdyby malinko pršelo - kdo je zvyklý sportovat za každého počasí, zajásá - vezměte bundičky s kapuckami. Nebo začnete jezdit až tehdy, kdy déšť ustane - časová dotace věnovaná na jízdy je bohatě dlouhá.

Zajezdíte si na opravdovém závodním okruhu, s finálním asfaltem vyrobeným specielně na závody kol a koleček všeho druhu - bez výmolů, bublin, děr, psích exkrementů, nesrazíte se s cyklistou, "skejťákem" či in-line bruslařem. Děti budou mít ten nejúžasnější "dětský koutek" v přírodě, a přesto v civilizaci, stewardi dráhy vám budou k dispozici.









Termíny