Florbalové utkání: Bohemians vs. Chodov

Sport

│Tipsport Superliga│ Letní příprava je pryč a nejvyšší florbalová soutěž mužů jede na plné obrátky. V rámci druhého kola se klokani poprvé představí domácímu publiku a o zápletku je dopředu postaráno. Soupeřem totiž budou florbalisté Chodova. Pražské derby mezi těmito týmy patří k tomu nejlepšímu, co může současný český florbal náročnému divákovi nabídnout.

V sobotu večer se na Děkance představí loňští čtvrtfinalisté play-off a od obou týmů se čeká výkon na hranici možností. Bohemians i Chodov by jistě rádi letos nakoukli do semifinále, a toto utkání můžepřinést velmi důležité body do tabulky nově pojmenované Tipsport Superligy.

V loňské sezóně se ze vzájemných střetnutí radovali více hráči Bohemians. Ti nejprve zvítězili na Chodově 9:8 a doma prohráli v prodloužení 8:9. I předloňské výsledky naznačují, že jsou síly obou týmů vyrovnané a pokaždé jde o pořádnou přestřelku. V dresu Bohemians se poprvé v domácím představí i ruský reprezentační brankář Ivan Ponomarev a trojnásobný majitel mistrovského zlata Pavel Jankulár, který přišel z Vítkovic.

Na utkání se očekává početná divácká návštěva, která požene domácí klokany za vítězstvím.

Pro diváky pak bude připraven bohatý doprovodný program včetně drobných dárků. Florbalová Tipsport Superliga je sice na svém začátku, ale stejně jako v předchozích sezónách se čeká velmi vyrovnaný průběh základní části a boj o elitní osmičku. Je tedy jasné, že k vidění bude špičkový florbal. Rivalita mezi oběma týmy je navíc umocněná tím, že celá řada hráčů působila jak v Bohemians tak v Chodově. Před utkáním se hraje zápas extraligy žen mezi FbŠ „pipni.cz“ Bohemians a Tatranem Střešovice.

Zápasy 2. kola nejvyšších domácích soutěží proběhnou 26. 9.2015 ve sportovní hale Děkanka.

Sobotní program – 26.9.2015:

Od 15:00 – FbŠ „pipni.cz“ Bohemians vs. Tatran Střešovice – Extraliga žen

Od 18:00 – FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov – Tipsport Superliga

 









Termíny