GASTRO TOUR 2015

Výstava, Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

srdečně vás zveme na další pokračování seriálu setkávání profesionálů gastronomických oborů – GASTRO TOUR 2015, podzim -  v areálu výstaviště PVA EXPO, Praha - Letňany.

 

 

1. - 4. 10. 2015 v rámci veletrhu FOR GASTRO&HOTEL 2015 a souběžně s prestižními soutěžemi AKC ČR KUCHAŘ ROKU 2015/2016 a GLOBAL CHEFS CHALLENGE 2015 jsme v těsné spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR a partnery připravili bohatý čtyřdenní program s degustacemi, který pro vás bude poučením, inspirací a v neposlední řadě příjemně stráveným časem  – prostorem k výměně názorů a zkušeností.

 

Neváhejte se registrovat už nyní – počet míst v hledišti programových scén je omezen.

 

 

Z programu vybíráme:

 

Zvěřinový čtvrtek– inspirativní receptury a moderní úpravy české zvěřiny pro nadcházející, nejen podzimní, sezonu.

 

Bojíte se elektronické evidence tržeb?

Seminář na téma zavádění elektronické evidence tržeb (EET) v praxi. Ukázky řešení a případové studie pro všechny tipy gastronomických provozů V APLIKACI NA MOBILNÍ TELEFONY A TABLETY!

 

Callebaut Cup 2015

Soutěž v práci s čokoládou a čokoládovými výrobky.

 

SOUS VIDE - technologie delikátního vaření ve vakuu

Seminář o využívání techniky SOUS VIDE v moderním gastronomickém provozu.
Praktické příklady - otázky a odpovědi. Technologické tipy a triky.

 

Kuchařská show seniorského Národního týmu AKC ČR

Kulinářská exhibice v podání seniorského Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. Přijďte prověřit naše reprezentanty v přípravě na kuchařskou olympiádu IKA 2016.

 

Bezlepková jídla - vítaná konkurenční výhoda

Seminář Alberta Hauptmanna vás přesvědčí, že bezlepková jídla nemusí být pro restauraci problém - naopak - mohou se stát jejich konkurenční výhodou.

 

Kuchařská show Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Kulinářská exhibice v podání seniorského Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR formou degustačního menu. Přijďte prověřit naše mladé reprezentanty v přípravě na kuchařskou olympiádu IKA 2016.

 

Ostrovní systémy

- lokální iniciativa hospodářských a pohostinských subjektů ke zvýšení atraktivity regionu pro cestovní ruch. Případová studie.

 

 

Více na PROGRAM GASTRO TOUR 2015









Termíny