Plus pro Vás od Nestlé podporují běžce v Ostravě!

Sport

„Společnost Nestlé dlouhodobě a aktivně podporuje vyvážený životní styl. Proto chceme naším partnerstvím s běžeckým seriálem TunTour vyzdvihnout nepostradatelnost pohybu, který je spolu s vhodným jídelníčkem základem vyváženého životního stylu,“ říká Tereza Vlčková, manažerka projektu Plus pro Vás od Nestlé.

Projekt Plus pro Vás od Nestlé přináší uživatelům zajímavé informace i tipy doplněné radami a komentáři předních specialistů a odborníků z oblasti výživy, ale také pohybu a odpočinku. Letos se portál Plus pro Vás spojil s běžeckým seriálem RunTour a stal se jeho výživovým partnerem. Přímo na místě, 12. září 2015 v Ostravě, budou moci návštěvníci navštívit stan Plus pro Vás a nechat si změřit BMI, získat informace spojené s vyváženým životním stylem nebo zajímavé dárky.

"Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s programem Plus pro Vás od Nestlé. Motivovat k pohybu a podporovat vyvážený životní styl, to jsou cíle, které máme společné. Těší nás, že zájem o závody stále roste a věříme, že také letos vzbudíme chuť zaběhat si nejen u pravidelných účastníků, ale také nováčků, dodává projektový manažer RunTour, Michal Štýs.

Běžecký závod RunTour již čtvrtým rokem podporuje v pohybu celé rodiny, kamarády i sportovce. Zapojit se může opravdu každý, na výběr jsou tyto kategorie: běh pro děti – 500 a 1000 m, běh pro dospělé – 5 a 10km. Specialitou letošního roku je takzvaný tandem, který mohou běžet smíšené dvojice.

Informace o registraci na závod v Ostravě, ale i v dalších městech naleznou zájemci na stránkách www.run-tour.cz. Z každého startovného již tradičně putuje 50 Kč na charitativní účely. Účastníci se mohou těšit také na bohatý doprovodný program a na účast hned několika známých osobností na závodech.

Těšíme se na setkání u stánku Plus pro Vás na běžeckém závodu RunTour v Ostravě!









Termíny