Jóga pro děti

Pro děti
Jóga pro děti od 1 roku do 6 let.

Nově od září otevíráme jógu pro děti. Vyzkoušet si ji poprvé můžete v rámci Dne otevřených dveří 16.9.

Lekce budou probíhat každou středu:

  • 9:30 hod.-  Mini Jóga pro nejmenší děti od 1 do 2 let
  • 10:15 hod. – Kočičí jóga pro děti od 3 do 6 let

Mini Jóga pro nejmenší od 1 do 2 let – (cvičení pro rodiče s dětmi)

Plný košík zábavného cvičení pro rodiče s dětmi. Budeme si hrát, zaujímat jógové pozice, využívat zemské přitažlivosti i váhy dětí. Naučíme se správně dýchat, držet rovně tělo a uděláme něco pro svoje zdraví, duševní rovnováhu i pro radost. Naučíme se jak správně nosit dítě, aniž bychom si způsobili problémy s páteří. Děti budou prožívat pohyb v bezpečném náručí rodičů.

Kočičí jóga pro děti od 3 do 6 let

Zábavné cvičení pro naše nejmenší princezny, víly, rytíře a námořníky. Budeme si hrát, tančit se závojem nebo na palubě lodi, vyprávět si pohádkové příběhy i kreslit, co na dobrodružných výpravách zažijeme. Naučíme se správně dýchat, držet rovně tělo a vyzkoušíme si cviky jako kočička, pes hlavou dolů, tygr, vrána, kobra a další. Pohrajeme si, protáhneme se, budeme veselí, a ještě získáme tělíčka pružná jako kočička mňouky mňouk.

Platební podmínky:

Při zakoupení zvýhodněného balíčku 10 lekcí je cena za lekci 180 Kč. Cena za individuální lekci je 200 Kč.

Lekce se ruší jedině na základě odeslané zprávy SMS nebo mailem nejpozději 24 hodin předem. Vaši lekci postoupíme jinému registrovanému dítěti. SMS zpráva urychlí možnost nahrazení místa jiným dítětem. Pokud bude lekce zrušena později než 24 hodin předem, jsme bohužel nuceni naúčtovat plnou částku.





Účinkují

Soňa Forgáčová





Termíny