Pohoda Nu - jazz s DJ FREDDEM FLOCKEM v Boskovicích

Volný čas, Hudba

Vážení přátelé a hosté,

první sobotu v měsíci záři Vám představíme nejpestřejší hudební žánr vybraných evropských kaváren zvaný nu-jazz. Těšte se na zajímavý večer plný melodií a rytmů, které v rádiích nikdy neuslyšíte, ale jejichž líbivé tóny Vám budou ještě dlouho znít v uších.

Za mixážním pultem Vám zkušený DJ Fredd Flock namíchá pestrý koktejl napříš žánry electronického jazzu jakými jsou funky, latino, tango, šanšon, jazz house a dalších.

Nenechte si proto ujít tento premiérový večer přímo v centru židovského města a navíc v jedné z nejstylovějších kaváren v Boskovicích.

Vstup: ZDARMA





Účinkují

SmileDJ FREDD FLOCKSmile

SmileNU - JAZZ A ELECTROSWINGSmile

Pojmenován po filmové postavě fiktivního gangstera/gentlemana, Fredd Flock se nejprve se svými sety dostal do rakouského rádia, později se stal uznávaným selektorem klubové scény. Nejčastěji vystupoval po boku zakladatele a nejznámějšího guru electro-swingové scény DJ Mackieho Messera. Dále účinkoval s kapelami Mydy Rabycad, N.O.H.A. nebo slavných Melody Makers Ondřeje Havelky. Své tóny rozdmýchává v prestižních pražských tančírnách na Nové Scéně Národního divadla a Lodi bratří Formanů. Každým rokem také hostuje na největším festivalu elektronické hudby v Česku Beats 4 Love. V současnosti působí jako promotér a DJ věhlasných electro-swingových parties na Boskovicku. Zvukovými vlnami pokrývá širokou škálu elektronického jazzu, a tak můžete na jeho vystoupeních slyšet nejen módní electro-swing, ale i divoký rock 'n' roll, hip-hop s prvky jazzu/swingu, rozpustilé latino i něžné šansony. Kromě toho je jedním z tvůrců obsahu portálu Electro Swing CZ a zakladatelem první české facebookové stránky věnované electro-jazzu - Nu Jazz CZ. 

www.facebook.com/freddflock
www.facebook.com/nujazzcz





Termíny