LOKÁLKA 2015

Výstava, Divadlo, Volný čas, Hudba, Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

LOKÁLKA – aneb netradiční vlakový zážitek
::::pozvánka, výzva pro účastníky

vlak - land art - hudba - performance - výstava - ekologie - krajina - cesta


Představte si, že jedete vlakem za babičkou nebo do práce, ale zároveň jste v divadle, na koncertě a ve výstavní síni. Zdá se vám to nereálné? Nebo dokonce zcela nemožné? V tom případě vás na přelomu července a srpna 2015 překvapíme, pokud zvolíte trasu lokálního vlaku Vysoké Mýto - Litomyšl. Akce LOKÁLKA je již třetím ročníkem hudebně – výtvarně - divadelního tvůrčího sympozia, který probíhá přímo ve vagonu tohoto lokálního vlaku a v okolí, podél jeho trati v krajině, i zastávkách. Výstavy, divadelní představení, performance, land - artová výstava, kterou dokresluje přímo ve vlaku letos excelentní kapela L'arrache coeur.
Nenechte si tedy ujít tento originální zážitek a užijte si cestu vlakem jinak - s kulturou mladých nezávislých umělců i místních tvůrců, kteří mají chuť tvořit s námi: Užijte si umění, které přichází přímo za vámi na vašich cestách.

Máte chuť se letos účastnit jako tvůrci?
Kontaktujte nás na náš mail:
rybarvouci@gmail.com

LOKÁLKA 2015

25.7.2015 od 15 h. - Indiánské odpoledne s tee pee - workshopy, zajímavé přednášky, yoga, tvůrčí ateliéry, čtení v tee pee, pečení domácích placek na ohni a další....zahrada ul. Bří Pátů 5, Litomyšl /kousek od Portmonea/

31.7.- 2.8.2015 - v odpoledních hodinách mezi zastávkami Litomyšl a Vysoké Mýto - LOKÁLKA - aneb netradiční vlakový zážitek - živá hudba přímo ve vlaku, výstava a performance v zastávkách, land - artové instalace v krajině podél trati....Máte chuť se sami účastnit ? Neváhejte nás kontaktovat!

 
KONCERTY:
31.7.2015 - od 19.30 hod. - koncert kapely L'arrache coeur  - nádražní hospůdka Slavia, Vysoké Mýto

1.8.2015 - od 19.30 hod. - koncert kapely L'arrache coeur - nádražní hospůdka Na Konečné, Litomyšl

Pořádá spolek Ryba Řvoucí za laskavého souhlasu ČD. A finanční podpory Pardubického kraje a soukromých dárců. 

více na www.rybarvouci.cz 

 









Termíny