Šátrání v rodinné paměti s Helenou Voldánovou

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Pamatujete si na televizní pořad Tajemství rodu, ve kterém známé osobnosti odhalovaly vzrušující propletence svých rodinných vazeb? Rodinnou historií je tehdy provázela genealožka Helena Voldánová, a právě tato dáma bude v pondělí 11. dubna hostem oblíbeného Salónku Lucie Šilhové v pražské Art & Event Gallery Černá Labuť.

Helena Voldánová pravidelně vystupuje v pořadech Českého rozhlasu a s Českou televizí kromě Tajemství rodu spolupracovala také na úspěšném pořadu Hledáme své předky. Je členkou správního výboru spolku Česká genealogická a heraldická společnost v Praze, kde se věnuje besedám, výstavám a předávání zkušeností na vzdělávacích kurzech. Těšit se tak můžete na zajímavé povídání o tom, co vše lze vyčíst ze starých matrik a listin, a že možná nejsme dnes tak jiní, jak si mnohdy myslíme. 

Atmosféru večera podtrhne i interiér Art & Event Gallery v 8. patře Černé Labutě, který je dílem architektky Evy Jiřičné, jež propojila galerii s kavárnou a střešní terasou v jeden společenský prostor s kouzelným výhledem na centrum Prahy.

 

Termín akce: pondělí 11. 4. 2022, od 19 hodin
Místo: Art & Event Gallery Černá Labuť, Na Poříčí 25, Praha 1

Více informací: https://www.nnmagazine.cz/salonek









Termíny