Večery S - Michal Willie Sedláček, Saša Niklíčková, Spolektiv

Hudba

Michal Willie Sedláček je písničkář z Plzně, který více jak desetiletí interpretuje své písně nejen na plzeňské klubové scéně. V průběhu let se účastní různých soutěží a festivalů po Čechách, velmi často soutěží a vyhrává oblastní kola Porty. Jeho tvorba je inspirována trampingem, cikánskými a španělskými motivy. Hraje alternativní folk se srdcem házejícím energii do publika. Dlouhodobě spolupracuje s plzeňskou flétnistkou Evou Trnkovou Sedláčkovou. V roce 2014 vydal své první album Válka v nás.

Svérázná písničkářka a autorka „k uřehtání dojemných šansonů“ Saša Niklíčková posluchačům většinou utkví v paměti díky jejímu osobitému výrazu a nápaditým textům, v nichž s humorem a nadhledem glosuje jak každodenní život, tak i zcela neotřelá témata. Většinou se doprovází na akordeon a výjimečně také na ukulele či klávesy. Roku 2014 vyšlo její debutové album Kam nepřijde den. Před rokem vyšlo její druhé album s názvem Zmačkaná žena. Je také čerstvou držitelkou Autorské Porty.

Spolektiv na domácí scéně v Divadle U Kapličky doplní celý Večery S koncerty o tak trochu jiné folkové písně, než jste zvyklí. Můžete se těšit na řadu písní v autorském hudebním stylu, který spojuje prvky folku, rocku, šansonu a jazzu.





Účinkují

Michal Willie Sedláček
Saša Niklíčková
Spolektiv





Termíny