Melodka Presents: Critical Acclaim, HC3 & FROZEN POPPYHEAD

Hudba, nu-metal, alternative, metal
Poslední březnový den vyráží kapela Critical Acclaim společně s HC3 a Frozen Poppyhead do brněnské Melodky.
Start: 20:00
Vstup: 100,-
CRITICAL ACCLAIM:
je přerovská anglicky zpívající kapela, pohybující se v žánrech Alternative Metal/Modern rock a vznikla v roce 2014. Na kontě má tři studiová alba (Taste Of Ink 2015, Learn and Live 2018 Vague Faces 2021) a 4 singly.
Skupina se svou energickou liveshow, kde mísí hutné kytarové riffy s živě hranými samply a melodickým zpěvem pravidelně koncertuje a má za sebou i větší festivaly jako např. Kamínka, Zubr Fest a spoustu dalších. Kapela také předskakovala americké kapele Dayseeker na jejím evropském tour v rámci návštěvy České republiky.
Aktuálně se prezentuje deskou Vague Faces, která vyšla v červenci 2021 a opět ji posunula díky změně zvuku. Z této desky vydala dva singly: Dancing With My Ghost a Out Of Blue.
Critical Acclaim se také hojně angažují do benefičních akcí, které každý rok pořáda formou akustických koncertů. Naposledy se podařilo vybrat na postiženého Vojtu Šebka, který potřeboval pro asistenčního psa 360 tisíc korun.
www.criticalacclaim.cz
HC3:
Kapela HC3 vznikla v roce 1996. Jela turné po USA a po několika změnách na postu kytary a zpěvu hraje v této sestavě
Adam Majerník - zpěv
Mirek Mroček - basa
Petr Sadloň - bicí, zpěv
FROZEN POPPYHEAD:
Frozen Poppyhead je česká metalová skupina založená v roce 2017. Tuhle formaci tvoří zpěvák a sólový kytarista Richard Tolkner, vokalista a doprovodný kytarista Alfreda Rezek, vokalista a bubeník David Halada a basista Jan Tošer. Celá myšlenka pochází z Richardového projektu "Toky - Screaming of Silence", který vytvořil silné základy pro současnou kapelu. Všichni hráči se navzájem znali po mnohem delší dobu, než Frozen Poppyhead doopravdy existuje, protože spolu hráli v metalcorové kapele zvané ZeroHero. Nicméně většina kapely chtěla směřovat svou hudbu jiným směrem, a tak se rozhodli založit Frozen Poppyhead. Jejich první single "Blessing of Doom" byl vydán 31. července 2018. Lyric video k "Hectic" vyšlo o měsíc později a za další dva měsíce vydali svůj první videoklip k písni Searing Tides. Kapela je známá pro jejich melodické refrény, silné texty, kytarová sóla a těžký zvuk!








Termíny