Čtvrt na smrt (křest) + Boží Muka, Tali, Leo Pank Ševelpuna a další

Hudba, alternative, folk, rock, punk, pop
Nefolková kapela Čtvrt na smrt se od vydání debutového alba rozrostla o další dva členy a zve vás na křest zbrusu nové desky, která tak bude minimálně o padesát procent lepší!

"A furt to nestačí" obsahuje třináct skladeb, které jsme až na jednu výjimku všechny napsali v uplynulých dvou letech a které jsme opět nahráli ve studiu Aluna. Na desce pracujeme již téměř rok a konečně jsme se dostali do poslední fáze masteringu, který tentokrát obstará Petr "Kakaxa" Fleissig.

Album zahrajeme komplet celé od začátku do konce a koncert doplníme vybranými skladbami z "Držím Ti pěsti" a několika dalšími, které už máme nachystané k budoucímu zpracování.

Sestavu Jan Vacík (zpěv, kytara), Jiří Sejf (bicí), Jakub Hartmann (baskytara), Anna Kurková (příčná flétna, saxofon), Keishiro Mikawa (violoncello) a Dalibor Hrubeš (el. kytara) na křtu v několika skladbách doplní také doprovodné zpěvy. Nechte se překvapit.

Hudebními hosty budou naši milovaní písničkáři, se kterými rádi kujeme pikle. Jmenovitě Tali, jejíž debutové EP "Nelásky" jsme jako kapela produkovali před dvěma lety a Leo Pank Ševelpuna, kterému jsme jeho první album "Český folk" začali nahrávat začátkem tohoto roku.

Dále vystoupí také Boží Muka, kapela oscilující na pomezí rocku, folku, alternativy, country a undegroundu s kapelníkem Kamilem Dandou, který nám album smíchal a pomáhal se zvukem během nahrávání.

Večerem provází ostřílený hlídač bublaniny Anatol Svahilec, přestavby mezi koncerty tak budou nepředvídatelné a bránici ohrožující.

Kapacita klubu je 200, doporučujeme tak využít předprodeje v síti GoOut, kde je vstupenka k dostání za 160 peněz.

Na místě bude lístek k mání za 250,- a nové album bude na křtu k dostání za zvýhodněnou cenu 200 Kč. Samozřejmě tam budeme nabízet také trika a oslavencovo staršího brášku, desku "Držím Ti pěsti".

Otevřeno bude od sedmi, přibližně v půl osmé začnou písničkáři a samotný křest a koncert Čtvrt na smrt začne kolem deváté. Celý program zakončí Boží Muka a my se s vámi následně rádi poveselíme do ranních hodin.








Termíny