20. Malá Paříž 2021

Hudba, funk, alternative, rock, dance music
Letošní sezóna Malých Paříží se pomalu chýlí ke svému konci. Zveme Vás tímto na její 20. pokračování, které ukončí její oficiální část. Program je adekvátně zkrácen vzhledem k časnějšímu západu slunce. A doufáme, že alespoň trochu slunce bude.

15.00 - Nepitch band - Pavel Nepivoda je výborný zpěvák, hudebník a rozhodně i člověk. Krom toho, že je frontmanem The Boom (revival Beatles) a kytaristou ve skupině Houpací koně, občas si zahraje s kamarády i v uskupení Nepitch band.

16.00 - Wan men sonk - litvínovsko-teplická kapela s vlastní tvorbou není na hudebním poli žádným nováčkem. Svižná muzika s anglickými texty se opírá o profesionální úroveň každého jednotlivého člena. Pop-rock.

17.30 - Čistírna pokaždé jinak - teplická legendární kapela, u které si nemůžete být nikdy předem jisti, v jakém složení nastoupí, se i pro letošní rok stává posledním účinkujícím oficiálních Malých Paříží. Tím pádem si můžete být jisti výbornou zábavou, hudebním zážitkem a mejdanem po koncertě.

Malá Paříž je projekt, který vděčí za svou existenci finanční podpoře Statutárnímu městu Teplice, Ústeckému kraji, Nadačnímu fondu Severočeská voda a dalším milým partnerům. Za vaši podporu mnohokrát děkujeme.








Termíny