(Ne)folkový začátek podzimu v Gumárně

Hudba, folk, alternative, blues, punk
Přijďte v sobotu 25. 9. v 17:00 oslavit začátek podzimu na koncert tří písničkářských formací, jejichž tvorba má obsah.
Celé to odstartuje Leo Pank Ševelpuna, což je hudební projekt copywritera, spisovatele a písničkáře Pavla Šenkapouna, který zahraje skladby z chystaného debutového alba „Český folk”. Ševelpunovy songy jsou pochopitelně hlavně o textech, více hudebních vrstev jim dodá kytara Miroslava Richtera, se kterým Pavel hrál v čáslavské kapele St. Gerose.
https://sevelpuna.cz/
Marcel Kříž je rovněž písničkář s čáslavskými kořeny, který zde ovšem už nějaký čas nevystupoval, takže teď máte skvělou příležitost slyšet ho naživo. Marcel patří k výrazným osobnostem české hudební scény, s bohatou diskografií, poetickými texty a osobitým hudebním stylem, který nezapře bluesovou a rockovou inspiraci. Jeho vystoupení doprovodí houslista Libor Lorenc.
https://bandzone.cz/marcelkriz
Zlatým hřebem večera bude pražská kapela Čtvrt na smrt, která v Čáslavi vystoupí úplně poprvé. Jde o mladé nadané muzikanty, kteří svůj styl nazývají ne-folk a jejichž písničky přetékají hloubkou, humorem i melodickými nápady. Přijďte si užít jejich až punkovou energii, se kterou aktuálně válcují české kluby a festivaly.
http://ctvrtnasmrt.cz/
Nebudou-li vyloženě padat trakaře, proběhne to celé pod širým nebem s grilováním, pivem i limonádou, takže to bude fajn společenská událost. Vstupné na místě 150 Kč, v předprodeji 120 Kč (více informací vám dají v Gumárně). Těšíme se na vás!








Termíny