Koncert Rosa Nocturna, Arthemion, Atak

Hudba, metal, melodic, symphonic
Společný koncert tří kapel v duchu metalu, převážně symphonického. ROSA NOCTURNA, ATAK a ARTHEMION.
------------------------------
ROSA NOCTURNA (Brno):
Rosa Nocturna je brněnská kapela hrající melodický symphonic-power metal. Rosa Nocturna klade důraz na ženské vokály s českými texty, symfonickými prvky a silnými kytarovými riffy.
Texty vás dostanou do dávných dob a popisují zapomenuté příběhy a mýty. Společně s, pro metal neobvyklými nástroji, jako harfa, cimbál či flétny Rosa Nocturna vytváří starodávnou atmosféru středověku.
Kapela vydala 4 řadová alba a několik singlů. Nejnovější album Andělé a bestie vyšlo na podzim minulého roku. Samozřejmě můžete na YouTube najít i několik klipů a videí.
https://www.rosanocturna.cz
------------------------------
ARTHEMION (jižní Čechy)
Arthemion je jihočeská Melodic metalová kapela propojující prvky symphonic a melodic metalu s death metalem. Kapela vznikla v létě 2014 a od začátku svého působení má za sebou více než 40 koncertů. V roce 2015 vydala své první demo obsahující 4 skladby. V roce 2016 se členové kapely lehce proměnili a zpěvačku Evu nahradila Neira. Spolu s tím se změnil i zvuk kapely z původně více death metalu na melodic metal. Přibylo více zpěvů, ale growl stále provází většinu ze skladeb.
V roce 2020 vydal Arthemion své debutové album Inner.
https://www.arthemion.com
------------------------------
ATAK (Sobůlky)
https://m.facebook.com/atakband/
------------------------------








Termíny