Pocta Zuzaně Navarové: Markéta Burešová & Mário Bihári v Klášterní kapli

Hudba, alternative, crossover
Milí kulturní přátelé, z důvodu nemoci účinkujících je koncert 3/12 Pocta Zuzaně Navarové: Markéta Burešová & Mário Bihári v Klášterní kapli přesunut na nový termín 18/3/2022!
Vstupenky zůstávají v platnosti. V případě, že vám nový termín nebude vyhovovat, je možné si zažádat o vrácení vstupného do 16/1/2022.

→ Vstupenky, které máte zakoupeny na platformě GoOut budou vráceny opět prostřednictvím této platformy.
→ Vstupenky zakoupené hotově či kartou na pokladně Informační centrum Napajedla a Kino Napajedla vám budou vráceny na dárkovou kartu Klub kultury Napajedla.

Děkujeme za pochopení ♥
Klub kultury Napajedla

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Stále živé a aktuální písně Zuzany Navarové v osobitém podání šansoniérky Markéty Burešové a fenomenálního akordeonisty Mária Biháriho zavítají po dvou letech opět do Napajedel.
Zuzana Navarová stihla za necelých 25 let své hudební kariéry vytvořit nesmrtelný odkaz. Hudební barevnost a silné výpovědi jejích textů v nás dál rezonují roky po jejím odchodu a její jméno znají i ti, kteří v dobách, kdy aktivně koncertovala, ještě ani nechodili do školy.
Náročného úkolu, nazkoušet koncert složený z písní Navarové, se zhostila šansoniérka a herečka Markéta Burešová, která svým sametovým altem hladí posluchače na šansonových koncertech s pianistkou Petrou Bílkovou i smyčcovým kvartetem Chantet. Markétu její posluchači oceňují pro její nezaměnitelnou, hluboko posazenou, přesto jemnou a citlivou barvu hlasu a blízký osobní kontakt s publikem.
Původně mělo jít o jednorázovou záležitost a koncert měl být jen jednou částí cyklu večerů věnovaných výrazným osobnostem českých hudebních dějin. Setkal se však s nečekaně kladným diváckým ohlasem a každý další přidaný termín byl na měsíce dopředu vyprodaný. Podle Markéty se na tom podílí právě fakt, že Zuzaniny písně lidem stále chybí a od doby, kdy je na koncertech sama zpívala, nezestárly ani po píď.
Spolu s Markétou Burešovou Zuzaniny písně na pódiu interpretuje trio hudebníků z různých uměleckých světů.








Termíny