BENEFIČNÍ ROCKOVÁNÍ MIKULČICE

Hudba, pop, rock, folk, hard rock
Vážení příznivci rockové muziky.
Letos nás měl čekat již sedmý ročník Mikulčického rockování, ale vzhledem k červnové přírodní katastrofě jsme zvažovali vhodnost uskutečnění akce.
Jelikož se ale zvedla obrovská vlna solidarity ze všech stran, rozhodli jsme se také pomoci a koncert uspořádat v benefiční podobě.
Veškerý výtěžek z koncertu bude věnovaný na podporu obnovy zeleně v Mikulčicích a také na její údržbu. Po výsadbě je potřeba péče a ošetřování, aby byly Mikulčice brzy opět zelené.
V tomto směru jsme se spojili s hnutím Brontosaurus, které bude činnost zajišťovat.
Pokud budete mít zájem, můžete na projekt přispět přímo na místě.
Koncert se rozhodli svou účastí bez nároku na honorář podpořit tito muzikanti:
Večer zahájí písničkář David Dorda, který skládá vlastní české texty, ale rád zabrouzdá i do cover verzí známých českých interpretů. V průběhu večera ho budete moci slyšet ještě několikrát a to mezi jednotlivými kapelami.

S radostí na pódiu přivítáme kluky ze skupiny ŠROTI z Dolních Bojanovic.
Jejich české popové písně můžete znát z rádia Jih a někteří z vás se s nimi v minulých letech mohli potkat na jiných akcích v Mikulčicích.
Dále jsme se rozhodli oslovit ostřílenou partu s mnoha zkušenostmi z velkých akcí – kapelu IRNIS z Valtic. Své vlastní české songy vydali na debutovém albu Nad Zemí, jehož kmotrem se stal Michal Hrůza.
Kluci měli tu čest předskakovat kapele Wohnout na Pálavském vinobraní.
Jejich klipy jste mohli vidět na TV Óčko a MTV.
V neposlední řadě jste je mohli nedávno potkat na Slavnostech Břeclavského piva, které také benefičně podpořili.
Kapela easy line jsou na rockování již staří známí a vystupují zde každoročně a ani letos tomu nebude jinak. Celou akci uzavřou svými cover songy do kterých přidávají špetku své fantazie a energie. Na své si tak přijdou příznivci jak českých tak zahraničních hitů.
Pohostinství na hřišti se postará o občerstvení. Pivo, limo a pochoutky z grilu.








Termíny