Veřejné slavnostní promoce asistenčních a signálních psů - SUPER DEN 2021

Volný čas

Srdečně vás zveme na slavnostní promoce letošních absolventů Helppsí akademie – Super den 2021, který se koná v sobotu 18. září pod záštitou radního MČ Prahy 5, JUDr. Petra Lachnita.

Již po 19té se sejdeme a předáme čtyřnohé asistenty dospělým a dětem se zdravotním postižením, aby je provázeli na jejich nelehké cestě životem, byli jim pomocníky a kamarády. I letos budou mít čtyřnozí pomocníci své patrony z řad známých osobností kulturního a veřejného života, kteří přijdou svou účastí a benefičním vystoupením podpořit projekt přípravy a výcviku asistenčních psů. Celým dnem Vás provedou moderátoři Patricie Pagáčová, Jan Čenský a Mirek Konvalina, patronaci přislíbilo opět mnoho známých osobností, které Helppes dlouhodobě podporují - mj. Marta Jandová, Marta Kubišová, Bára Nesvadbová, Zbyněk Drda, Dr. PP, Jakub Kohák, Adam Mišík, Milan Peroutka, Jan Potměšil, Viktor Sodoma, Václav Vydra, Miro Žbirka ad.

Promoce úspěšných psích absolventů bude letos o to slavnostnější, že Helppes oslaví významné jubileum – 20 let svého působení Smile.

Místo konání: výcvikový areál Helppes, Plzeňská ulice, Praha 5 - Motol, zast. tramvají č. 9, 10 Hotel Golf.

Důležité upozornění – podmínky vstupu na akci se budou řídit aktuálním vládním nařízením v den konání. Vašim psím kamarádům nezapomeňte vzít očkovací průkaz s platným očkováním, bez něj nebudou do našeho areálu vpuštěni!

Více informací na www.helppes.cz nebo na https://www.facebook.com/helppes, akreditace pro média možno dohodnout na info@helppes.cz

 









Kontakty

www.helppes.cz

Termíny