Malý princ

Volný čas


Malý princ je jednou z nejznámějších knih světa — má motto: Všichni dospělí byli nejdříve dětmi (ale málokdo se na to pamatuje). Malý princ je pohádkovou alegorií o přátelství, moudrosti, životě a smrti. Klíčem k tajemství moudrosti jako autora, Antoina de Saint Exupéryho, může být i korespondence mezi jím a jeho matkou. Na večer čtení z Antoinových dopisů a vyprávění z Malého prince vás zvou herci Daniela Kolářová a Tomáš Pavelka.

Po fejetonech Karla Čapka a Příbězích ze starého zákona přinášíme další představení divadla Viola upravené pro náš festival - Malého prince Antoina de Saint-Exupéryho v podání herecké legendy Daniely Kolářové a jejího kolegy Tomáše Pavelky.

"...Daniela Kolářová a Tomáš Pavelka sedí ve vyřezávaných křeslech, mezi nimi na stěně visí obraz písečné duny, světla se přenášejí s různou intenzitou z jednoho na druhého a náladu dokresluje hudba Jiřího Stivína. Nic víc. Jen hlas a intonace obou herců, pohledy cudně úsměvné, smutné i rozhořčené, mimika s jemnými gesty rámují zamyšlené dopisy jednoho pilota, který miloval svou matku, létání, psaní a život..."

Vstupné: 200 Kč | představení s přestávkou
informace a rezervace: 723 027 115, vstupenky@hudebni-setkani.cz









Termíny