HÄLLAS (swe), NIGHT (swe), TRAHIR (cz)

Hudba, stoner rock, doom
Koncert HÄLLAS, TRAHIR & special guest - Praha, švédských sedmdesátkových prog hardrockerů, kteří jakoby propadli časoprostorem z doby, kdy psychedelický opar v rockové muzice nahrazoval nastupující heavy metal, se pro posunutí celého turné také posunuje. Do Čech na Strahov dorazí až 14. 5. 2022!
Pokud chcete požádat o vrácení peněz za vstupenky, učiňte tak prosím nejpozději do půlnoci 11. 11. 2021 na e-mailu filip@obscure.cz (předmět „refundace Hallas" a pro urychlení vždy pište 10místný variabilní symbol objednávky).
Vrácení plateb za vstupenky zakoupené v předprodejních místech požádejte v místě předprodeje. Po stanovené lhůtě na refundaci nebude brán zřetel, jinak vstupenky zůstávají platné pro nový termín.

Děkujeme za pochopení.



Soundtrack k neexistujícímu pokračovaní Flashe Gordona
Pro svou latentní pompéznost budou HÄLLAS pro některé asi lehký bizár, ale ve Skandinávii způsobili poprask a jak se zdá, jejich věhlas se nebezpečně šíří jak zprávy o koronaviru, takže ať chcete či ne, Hällas se nakonec dostanou i do vašeho přehrávače, protože až si přečtete řádky níže, zvědavost vám nedá vydechnout.
Hällas jsou prapodivný, ale funkční kříženec hudby Iron Maiden, Deep Purple, Rainbow, Thin Lizzy a klidně Abby. Skutečně. A do toho i vizuální stylizace do blažených 70. let. Hudební odkaz, z něhož dnes čerpají Ghost, Opeth, Kadavar, Lucifer či The Night Flight Orchestra je tu ale natolik autentický, až to vypadá, že švédský space kvintet propadl časoprostorem z doby, kdy psychedelický opar v rockové muzice nahrazoval nastupující heavy metal. Nechytáte se? Napovíme. Soundtrack k neexistujícímu pokračovaní Flashe Gordona - adventure rock!
Vedle speciálního hosta sestavu rozšiří i pražští šamani TRAHIR, jejichž stoner doom rovněž silně zapáchá odérem 70’s hard rocku, který je zprudka osmažen čpavým stoner metalem, takže ve vás tahle psychedelická seance v doprovodu obézních riffů vyvolá chuť se ponořit do čmoudu pálících se bylin.

HÄLLAS, TRAHIR + special guest
28. 11. 2021 – Praha, 007
e-TICKET: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/331
Předprodej viz e-ticket, dále pak v síti Ticketmaster








Termíny