Rockfest Nitrianske Rudno

Hudba, metal, rock'n'roll, progressive, heavy, punk, metalcore, rock, power, stoner rock
Pozývame všetkých rockerov na 3. ročník rockového festivalu ROCKFEST v Nitrianskom Rudne. Po 2. úspešných ročníkoch prichádzame s oživením festivalu formou športového dňa, ktorý bude prebiehať 4.augusta od 12.00 do 15.00 hod. V tomto čase sa uskutočnia bežecké disciplíny v okolí campingu na 5 a 10 km + špeciálny beh PIVNÁ MÍĽA. Počas dňa budú hrať aj rockové kapely, ktoré budú sprevádzať športovcov a vytvárať pravú rockovú atmosféru.

Uvádzame aj predbežný program festivalu:
2.8.2019 PIATOK
FESTIVAL OPEN 12:00

THE PERUNS 15:00 - 15:30 30 min
MARTUROS 16:00 - 16:30 30 min
BREAK IT DOWN 17:00 - 17:30 30 min
INSIDE 18:00 - 18:30 30 min
HT /HOTEN TOTEN/ 19:00 - 20:00 60 min
FREEDOM CALL /DE/ 20:30 - 21:30 60 min
INEKAFE 22:00 - 23:00 60 min
KARPINA 23:30 - 00:30 60 min
GLOOM 01:00 - 01:30 30 min
ROCKOTÉKA do 04:00

3.8.2019 SOBOTA

JUST ONE 12:00 - 12:30 30 min
LAMPS 13:00 - 13:30 30 min
CALIBER X 14:00 - 14:30 30 min
DONOR /CZ/ 15:00 - 15:30 30 min
PORTA INFERI /CZ/ 16:00 - 16:30 30 min
NO CONTROL 17:00 - 17:30 30 min
ARZÉN 18:00 - 19:00 60 min
SLOBODNÁ EURÓPA 19:30 - 20:30 60 min
CARBURETORS /NOR/ 21:00 - 22:00 60 min
DESMOD 22:30 - 23:30 60 min
BIJOUTERRIER 00:00 - 01:00 60 min
MOFOKILLER 01:30 - 02:00 30 min

4.8.2019 NEDEĽA - BONUSOVÝ DEŇ

BULLET HOLES 18:00 - 18:30 30 min
KING SHAOLIN 19:00 - 20:00 60 min
NO NAME 20:30 - 21:30 60 min
CHINASKI /CZ/ 22:00 - 23:00 60 min

POZOR !!!!!! POZOR !!!!
Prvých 300 zakúpených vstupeniek dostane tričko NO NAME k vstupenke. :-)

Zmena programu vyhradená usporiadateľom








Termíny