Pálavské vinobraní v Mikulově 2013

Výstava, Divadlo, Volný čas, Hudba

Festival vín, gastronomie a kultury s dlouhou tradicí, prestižní vinařskou soutěží, exkluzivním uměleckým programem, který se pořádá každoročně o druhém zářijovém víkendu.



Mikulov od 6. do 8. září opět láká na pochodňovou show, průvod královské družiny, spoustu krojů, řemeslnou tržnici, národopisné soubory, cimbálovou muziku i dechové hudby. Součástí programu jsou koncerty hvězd české i slovenské hudební scény, stánky s vínem, burčákem a gastronomickými specialitami nebo nedělní výstup na Svatý kopeček s Chantal Poullain. Program nezapomíná ani na děti, pro něž je připravena řada her, pohádek, soutěží a atrakcí.

 

 

Mikulovský expres dopravuje milovníky vína bez starosti o řidičský průkaz, zvýhodněná permanentka na vinobraní, která zahrnuje i zpáteční jízdenku na vlak, stojí 450 Kč a  lze ji využít v pátek 6. září i  v sobotu 7. září.

 

 

V pátek 6. 9. bude z Brna vypraven speciální vlak na Pálavské vinobraní v 16:30 hod. z Hlavního nádraží v Brně, zpáteční spoj z Mikulova jede o půlnoci. V sobotu 7. 9. bude vlak vypraven v 9:40 hod., zpáteční spoj z Mikulova jede v 18:45 hod. a opět o půlnoci. Samostatné jízdné jedním směrem bude stát 100 Kč.





Účinkují

Na festivalu vystoupí:

Nightwork, Olympic, Wohnout, Kryštof, Aneta Langerová, Peter Bič Project, Anna K, UDG, Ruda z Ostravy, Václav Neckář a Bacily, Robert Křesťan a Druhá tráva, Pavel Bobek, Petr Bende a CM Grajcar, Vlasta Rédl s kapelou a mnoho dalších...





Termíny