Pravidelné Afro-Fitness lekce s Vitorem Mendesem

Sport

Od září se můžete těšit na pravidelné lekce Afro-Fitness s Vitorem Mendesem v Praze každý týden od 03.9. KAŽDÉ ÚTERÝ 20:00 - 21:00h Dancers Club, Koněvova 19, Praha 3.

Afro-Fitness lekce pod vedením portugalského instruktora, tanečníka a choreografa.
Nenechte si ujít jedinečné spojení moderního a tradičního afrického tance a fitness plné energie a zábavy.





Účinkují

Vitor se narodil v portugalském Lisabonu kapverdským rodičům. Prožil osm let v Londýně, kde svůj taneční styl používal jako sebemotivační pomůcku pro mladé lidi všech etnických skupin.

V roce 2002 Vitor absolvoval kurs scénického tance a začal vyučovat capoeiru a tradiční africké tance. Nejprve v Lisabonu a od června 2002 i v Londýně. V roce 2005 debutoval v muzikálu Patti Boulaye Sundance v londýnském divadle "Hackney Empire theatre". Postupně svůj taneční styl obohatil o další tance, například o kizombu, coupé décalé nebo kuduro. Vitor se podílel na realizaci tanečního představení ŠIVOVO KOLO ŽIVOTA v divadle ABC a pražské adaptaci "La Ronde" Arthura Schnitzlera v Malém Vinohradském Divadle. V televizi jste jej mohli vidět například při předávání filmových cen Český Lev. Zároveň propaguje portugalsko-afro-hispánsko u kulturu a organizuje multikulturní festival "Afro-Bailar" v Praze.




Termíny