Vsetínský Gulášfest 2013

Volný čas, Hudba, Pro děti

Vsetínský Gulášfest 2013

16. – 18. srpna 2013

4. ročník

Pátek   16:00 – 24:00 Rocková zábava

Sobota 10:00 – 22:00

Neděle 10:00 – 18:00

Výstaviště U Sandriku

pořádá Vsetínská hudební společnost

 

Vsetínský Gulášfest letos poprvé na výstavišti U Sandriku!

Oblíbený gurmánský festival se uskuteční ve dnech 16.- 18. srpna. Více než 15 soutěžních dvojic, hovězí i zvěřinové guláše a bohatý doprovodný program nabídne tradiční Gulášfest ve Vsetíně.

 

O putovní korunu a titul „Vsetínský gulášový král“ se letos bude bojovat u 15ti rozpálených kotlů. V novém prostředí na výstavišti U Sandriku se v sobotu od brzkých ranních hodin promění travnatý areál ve velkou polní kuchyni, kde bude probíhat soutěžní klání pod dohledem odborné poroty. Soutěžit se bude již tradičně s gulášem hovězím, ale nepřijdou zkrátka ani milovníci zvěřiny a extra specialit.

Slavnostní vyhlášení letošního krále a předání koruny z rukou vítěze loňského ročníku Karla Jurčíka se uskuteční v sobotu v 15:00.

 

Součástí vsetínského Gulášfestu je také bohatý doprovodný program. V předvečer kuchařské soutěže se návštěvníci můžou těšit na pravou valašskou rockovou zábavu se skupinami Headmaster, Navalentym a STRAM. Letos poprvé se páteční program bude konat až do půlnoci! V sobotních odpoledních hodinách odstartuje hudební festival s kapelami Faunus z Valašského Meziříčí, Lucie revival, Poletíme?, Kačes a Nový rumpál a se slovenskými hosty – TEAM revival z Martina . V neděli organizátoři pozvali vsetínské stálice : zahrají kapely Symfonická Dáseň, NOcA, Šimonband, Veselá Bída, Žamboši a Ležérně a vleže.

 

Během víkendu si přijdou na své i děti, pro které budou připraveny atrakce, kolotoče, malování na obličej a spoustu dalších lákadel.

 

Letošní ročník nabízí ještě jednu novinku. Do začátku programu je každý den vstup ZDARMA!

 

Akci moderuje Honza Gottfried

 





Účinkují

Headmaster

Navalentym

STRAM

Faunus (VK)

Lucie revival

Poletíme?

Kačes a Nový rumpál

TEAM revival(MT)

Symfonická Dáseň

NOcA

Šimonband

Žamboši

Veselá Bída

Ležérně a Vleže

 





Termíny