Aspoň na víkend staň se sportsmenem!

Výstava, Volný čas, Sport, Pro děti

Máte doma malé sportovce? Dobře se oblékněte a přijďte s celou rodinou v sobotu 20. října 2012 na Vítkov. Připravili jsme pro Vás  program Aspoň na víkend staň se sportsmenem!

Na děti čeká soutěž plná sportovních úkolů, při kterých zjistí, jestli jsou tak všestranní jako sportsmeni z doby císaře pána a hledání odpovědí na otázky ve výstavě Sporstsmeni v zemích. Budeme házet, kopat, skákat, cvrnkat, běhat, pinkat, hledat, luštit a vyrábět.

Společně s dětmi si můžete zasoutěžit ve cvrnkání kuliček pod vedením kuličkářů z Českého kuličkového svazu, pro majitele GPS zařízení a telefonů s GPS navigací máme připravené hledání malého pokladu. Dobu vlády císaře pána a umění sportsmenů 19. století všem přiblíží ukázka jízdy na vysokém kole, kterou předvedou členové Českého klubu Velocipedistů. Program vyvrcholí v 15. 00 tombolou, při které šťastní návštěvníci výstavy obdrží věcné ceny a podělí se s námi o svoje sportovní zážitky.

Vyčerpaní sportsmeni a jejich doprovod se budou moci občerstvit venku ve stánku nebo v místní kavárně v 2. patře budovy. Děti se zahřejí při skákání na nafukovacím hradě. Těšíme se na Vás.





Účinkují

 

 





Kontakty

www.nm.cz

Termíny