Kurz vaření - Steaky z argentinské svíčkové
Protože obliba steaků stále roste, připravili jsme pro Vás
kurz pro labužníky, kteří mají rádi kus pořádného masa a chtějí umět bravurně připravovat steaky!V kurzu Steaky I. pracujeme s pravou argentinskou svíčkovou, která dodává všem receptům výbornou chuť.
Kromě verze I. si můžete vyzkoušet i verzi steaky II. či steaky z vysokého roštěnce.
Naši šéfkuchaři Vás naučí připravit steak a také Vám ukáží různé typy příloh, které se k masu nejlépe hodí.Přijďte je vyzkoušet!
S sebou : dobrou náladu
A jak to probíhá na kurzu Steaky?Společně s šéfkuchařem se během kurzu Steaky, zakončeného povečeřením vašich výtvorů, naučíte připravovat chutné steaky v originálních úpravách a také pochopíte, co to znamená, když je steak medium nebo rare propečený. Pro vaření vám zapůjčíme zástěry a po kurzu zašleme recepty pokrmů, které jste na kurzu Steaky připravovali.
Účinkují
Spolu Naším šéfkuchařem si uvaříte následující menu:
Argentinská hovězí svíčková – steaky,
Hovězí ragů alá Stroganov,
Italská tagliata ze špičky svíčkové s rukolou a rajčátky,
Grilovaná zelenina,
Grilovaný ananas