Dny michelinové kuchyně
Již podruhé se naše Restaurace U Pramenů stane svědkem vzniku kulinářských specialit z rukou šéfkuchaře Martina Kalasche, který toto léto sbíral zkušenosti v restauraci Le Chapon Fin* ve francouzském Bordeaux. Menu bude navíc obohaceno o speciality z regionu Bordelais, známého jako nejslavnější vinařský region na světě, a o skvělá francouzská vína.
Během dnů Michellinové kuchyně 17. - 20.10.2012 si můžete vybrat z několika druhů menu:
- středa 17.10. od 18:00 hodin - AOC BORDEAUX MENU, cena 950,- Kč za osobu - VYPRODÁNO
- čtvrtek 18.10. od 18:00 hodin - CRU BOURGEOIS MENU, cena 1450,- Kč za osobu
- pátek 19.10. a sobota 20.10. od 18:00 hodin - GRAND CRU CLASSÉ MENU, cena 1950,- Kč za osobu
Počet míst je omezen, a proto vám doporučujeme včasnou rezervaci na tel. čísle 377 522 255 nebo e-mailové adrese info@upramenu.cz.