KŘEST LVÍČAT V NÁKUPNÍM CENTRU OAZA KLADNO. NAVRHNĚTE JEJICH JMÉNA!

Volný čas, Pro děti

V nákupním centru OAZA Kladno proběhne již zítra 26. září od 14 hodin křest sedmitýdenních lvíčat z Cirkusu King Bob Navarro. Cirkus bude stát vedle nákupního centra OAZA od středy 26. do neděle 30. září a po celou dobu bude mít připraven bohatý program. Křtem lvíčat provede moderátor Rádia Relax.

Pro děti je připravena soutěž, ve které mohou navrhovat jména pro lví holčičku a lvího chlapečka. Stačí napsat na papír jména pro obě mláďata, připsat své jméno a adresu a papírek vhodit do schránky u kavárny.  Během odpoledne proběhne slosování a výherce, který na papír napíše obě jména, získá 2 vstupenky na cirkusové představení.

„Podobný křest proběhl v Nákupním centru OAZA již vloni, kdy se křtila tři lvíčata, a setkal s velkým úspěchem. Věříme, že i letos uděláme radost všem malým i velkým milovníkům zvířat a lvíčata dostanou krásná a originální jména,“ uvedl Ing. Jaroslav Lindner, marketingový koordinátor NC OAZA Kladno. 

Cirkus Bob Navarro King

Bob Navarro Cirkus King vznikl v roce 2011 osamostatněním se bratrů Navrátilových ze slavného cirkusu Humberto. Historie je tedy úzce spjata s bohatou tradicí nejznámějšího českého cirkusu. Bob Navarro Cirkus King je veden Bohumilem Navrátilem. Cirkusová krev se v jejich rodině dědí už po dlouhé generace. Lákadlem je nejen drezúra somálských lvů, ale i kvalitní představení plné smíchu a radosti. Během vystoupení se představují mistr drezúry Bob Navarro, kladrubští koně, artisté, klauni a další zajímavé atrakce.  Představení se pravidelně účastní domácí i zahraniční hosté. Cirkusová rodina má kolem 20 členů a 30 zvířat, z toho 12 lvů.

www.oazakladno.cz









Termíny