Kurz Průvodce pro region Praha 21/2012

Kurzy, vzdělání, konference

 

Vyučuje se:  historie a dějiny kultury * kulturně historický místopis Prahy * pražské objekty * metodika práce průvodce

průvodce Prahou Rozsah oprávnění: Kurz Průvodce pro region Praha je odborným kurzem rozšiřujícím znalosti průvodce o možnost provádět na území hl. města Prahy (okružní jízdy Prahou, prohlídky Prahy, prohlídky historických objektů v Praze) .

Po úspěšném složení zkoušky dostáváte Osvědčení k průvodcovské činnosti Průvodce pro region Praha. Po úspěšně složené zkoušce můžete získat kovový odznak Průvodce Prahou se znakem hl. města Prahy a evidenčním číslem. Osvědčením průvodce pro region Praha prokazujete cestovním kancelářím, památkovým objektům i turistům Vaši vysokou kvalifikaci průvodce.

Odborní lektoři a metody výuky: V kurzu Vás budou učit naši odborní lektoři (většina našich pedagogů přednáší na vysokých školách), kteří mají vlastní bohaté zkušenosti jako průvodci. Získáte všechny potřebné informace, abyste se stali kvalifikovanými a turisty oblíbenými průvodci.

Kurz se koná od 10. listopadu do 16. prosince 2012 každou sobotu a neděli vždy od 9.00-12.00 a od 13.00-16.00 hodin. Součástí kurzu je 7 vycházek po pražských památkách.









Termíny