V AFI PALÁCI SE BUDOU ZÍTRA HLEDAT MODELOVÉ A MODELKY

Volný čas

V pátek 21. září od 14 do 18 hodin proběhne v AFI Paláci casting soutěže LOOK BELLA. Agentura Prestige Models pořádá již devátý ročník soutěže o nejzajímavější tvář roku - LOOK BELLA 2012. Casting je jedinečnou příležitostí pro všechny v modelingu částečně zkušené i nezkušené dívky i chlapce do 25 let. Účastníky castingů čeká módní show, profesionální focení, kadeřníci a vizážisté.  

Do soutěže se mnohou registrovat dívky od 15 do 25 let s výškou nad 170 cm a muži od 17 do 25 let s výškou minimálně 180 cm z České republiky a Slovenska. Těm nejlepším se otevřou dveře do světa modelingu, fotomodelingu a předváděcích mol. Výherci obou kategorií získají titul z uznávané soutěže, hodnotné ceny a exkluzivní smlouvu s modelingovou agenturou. Mezi vítěze soutěže LOOK BELLA se řadí např. Česká Miss 2007 Lucie Hadašová nebo Muž roku Slovenska 2009 Peter Menky, který se stal v roce 2010 i Nejkrásnějším mužem světa Manhunt International. 

Celá soutěž vrcholí velkým finálovým večerem v Praze, kterého se zúčastní řada významných osobností z řad ambasadorů, politiků a celebrit. Během večera se představují i luxusní značky jako Lacoste, Hugo Boss, Versace a další.   

www.look-bella.cz 
www.palacpardubice.cz









Termíny