21.pivovarské slavnosti - FERDINAND NAVAŘÍ A TAKÉ NATOČÍ

Volný čas, Hudba, Pro děti

Oslava skutečného piva ve společnosti jeho přátel a fandů, odpoledne pro pohodové chvíle , setkávání a příjemné zážitky. 


František Ferdinand d ´Este se rád bavil a přitom dokázal naplno ocenit kvalitu piva. Skutečný Ferdinand byl a stále je jen jeden. Oslava jeho pravosti propukne v pravé poledne. Letos se bude v Benešově u Prahy slavit už po jednadvacáté. Ve společnosti milovníků poctivě uvařeného moku, dobré hudby a atmosféry se budou ochutnávat všechna Ferdinandova piva.

 

Pro pivaře, kolemjdoucí, ale i rodiny s dětmi je připravený bohatý program až do večera. Čas návštěvníkům slavností zpříjemní koncerty nebo soutěže. Ze soutěží se bude například poměřovat pivní bříško, závodit ve výdrži na rodeo býkovi nebo hrát kuželky. Pivovarské slavnosti jsou akcí pro celou rodinu. Pro nejmenší bude připravený skákací hrad, divadlo nebo malování na obličej.


Ochutnejte skutečné pivo z Benešova, které kdysi pil i sám korunní princ. A František Ferdinand si uměl život skutečně vychutnat.






Účinkují

Zahrají KURTIZÁNY Z 25.AVENUE, Kojan Štěpán, Doga, ODYSSEA, BÍLÁ NEMOC, DAVID GORE & LOUISIANA ALLEY, ADRIANO TRINDADE & LOS QUEMADOS, ČEJKA BAND, TÝNEČANKA





Termíny