EZOTERA - prodejní výstava

Výstava

EZOTERA - prodejní výstava

29.-30.9.2012   PRAHA

HALA TJ Pankrác, Lomnického 1, Praha 4-Nusle (150 m pěšky od metra C Pražského povstání)

     Na výstavě Vás čekají zajímavé přednášky,  doprovodný program a velká nabídka produktů  a služeb z oblasti ezoteriky a zdravého životního stylu. Součástí výstavy jsou i oblíbené poradny alternativní a klasické medicíny.

     Pozvali jsme zajímavé osobnosti. Například herečka a autorka Léčivého divadla Gabriela Filippi. Dále se můžete těšit na setkání se známým astrologem Ing. Richardem Stříbrným nebo  Bohumilem Vurmem – autorem Encyklopedie tarotu a knih o záhadách české a evropské historie. Najdete zde také lidového léčitele, bylinkáře a výrobce bylinných produktů Břetislava Nového alias Dědka Kořenáře.

      Výstava Vám nabízí velké množství zboží a služeb z oblasti ezoteriky a zdravého životního stylu, jako šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty,  přírodní přípravky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku a mnoho dalšího. Součástí prodejní výstavy jsou již tradičně poradny alternativní i klasické medicíny, kde oceníte hlavně osobní přístup našich poradců. Najdete zde astrologii, výklad karet, feng shui, numerologii, čtení z ruky, masáže, irisdiagnostiku, výklad snů,  automatickou kresbu….

     Místo konání je blízko centra Prahy a má dobrou dopravní dostupnost - Hala TJ Pankrác se nachází cca 150 metrů od východu z metra C, stanice Pražského povstání. Vstup a celý prostor výstavy je bezbariérový. V areálu najdete i občerstvení s nabídkou převážně vegetariánské stravy.

Pro návštěvníky je výstava otevřena v sobotu od 10.00 do 19.00 hod., v neděli od 10.00 do 18.00 hod.  Vstup na výstavu je volný, celodenní vstupné na přednášky 100,- Kč.

Podrobný program celé akce najdete na http://www.ezotera.cz/ano

, info: 608 377 573, ano@ezotera.cz.

 

Na výstavu je vstupné dobrovolné, na přednášky je celodenní vstupné 100 Kč









Termíny