11th HIP HOP KEMP

Volný čas, Hudba

Hip Hop Kemp letos oslaví 11 let! Z malého festivalu pro pár tisíc domácích nadšenců, který začínal na koupališti v Pardubicích, se nyní stal festival, který si oblíbila celá Evropa, potažmo celý svět. Letos se již potkají ve Festivalparku v Hradci Králové příznivci hip hopové kultury z domácích Čech spolu s fanoušky z Polska, Německa, Slovenska, Rakouska, Nizozemí, Anglie, Itálie, Chorvatska, Maďarska, ale i například ze Švédska, Austrálie či Mexika.

 

Hip Hop Kemp si za uplynulých 10 let vybudoval silné renomé i mezi vystupujícími. V řadě z nich koncert na Hip Hop Kempu zanechá tak silný zážitek, že se další rok sami ozývají s tím, zda jim festival poskytne prostor znovu vystoupit. I kapely, které objíždějí celý svět, se ho nebojí označit jako festival s opravdovou atmosférou. Proto můžete slyšet Ill Billa, jak mluví o Hip Hop Kempu ve skladbě "My Uncle", dívat se na klip eMC "The Show", který je celý o Hip Hop Kempu nebo číst Black Milkův blog, kterak na něm vychvaluje český hip-hopový festival.

 

Ať už milujete hip hop v jakékoliv jeho formě, Hip Hop Kemp vás dostane. Obrovská síla hip hopové komunity pomohla spoluvytvořit jedinečnou historii a atmosféru Hip Hop Kempu. Oslavy již 11ti let tohoto fenoménu budou proto opravdu legendární!








Účinkují

HIP HOP KEMP 2012 - Line up: ALIEN DEE /IT/; AMO & Band /SK/; APHROE /D/; BEAT JUNKIES (DJs J.Rocc, Babu, Rhettmatic, Melo-D) /USA/; DAM FUNK /USA/; DANNY BROWN /USA/; DIAMOND D (performing Stunts, Blunts & Hip-Hop) + Livě Band /USA/; DILATED PEOPLES /USA/; DOPE DOD /NL/; The DOPPELGANGAZ /USA/; EFTHYMIS (ex-Terror X Crew) /GR/; EKTOR /CZ/; ELZHI (the last Elmatic show!) /USA/; FAVORITE /D/; FOREIGN BEGGARS /UK/; GRAMO ROKKAZ /SK/; JAY DIESEL + TAFROB /CZ/; JEAN GRAE + DJ Mr.Len /USA/; KOOLADE BEATS ROCKY ft. PEEDI CRAKK, MAYLAY SPARKS & LIVĚ BAND /CRO, USA, CZ/; KRAANTJE PAPPIE /NL/; LONA I WEBBER /PL/; LIPO /CZ/; MACKLEMORE + RYAN LEWIS /USA/; MADLIB & FREDDIE GIBBS /USA/; MAJK SPIRIT + H16 /SK/; MALPA /PL/; MARSIMOTO /D/; MOJA REČ /SK/; NAPOLI RAP ALL STARS (Clementino, Dope One & Oyoshe) /IT/; OLIVER LOWE & FRIENDS /CZ/; PRAGO UNION + LIVĚ BAND /CZ/; PSH /CZ/; SNOWGOONS /D/ ft. VIRTUOSO /USA/, SOULKAST /FR/, SICKNATURE /DK, PROP DYLAN /SWE/, KILLAKIKITT /HU/; SODOMA GOMORA /CZ/; SOKOL & MARYSIA STAROSTA /PL/; STRAPO & DJ SPINHANDZ /SK/; Tabasko (Haem, O.S.T.R., Kochan, Zorak) + Noise Trio Live Band /PL/; Taktloss /D/;TEMPA T /UK/; Ty Nikdy (Idea, Rest, Paulie Garand, MC Gey, Boy Wonder, DJ Fatte) /CZ/; VEC /SK/; WSRH /PL/; YASIIN BEY aka MOS DEF /USA/






Termíny