AFI PALÁC ŽIJE POKEREM

Volný čas

Od 27. července do 4. srpna se v AFI Paláci uskuteční již 6. ročník stále oblíbenějšího letního pokerového festivalu. V rámci festivalu, který je největším ve střední Evropě, proběhne také Celebrity Poker Tour, což je hra, které se budou aktivně účastnit i české celebrity. K této příležitosti se v sobotu 28. července od 17 hodin v nákupním centru uskuteční autogramiáda hvězd, mezi kterými uvidíte Leoše Mareše,  Pavla Novotného, Dominiku Mesarošovou a další známé tváře. Se všemi přítomnými hvězdami Celebrity Poker Tour se budou návštěvníci AFI Paláce moci také vyfotit.

Pokerový festival nabídne celkem 22 pokerových turnajů, včetně tzv. Ladies turnaje pouze pro dámy. Největším lákadlem celého festivalu je ale hlavní turnaj Main Event, ve kterém si hráči rozdělí 2 miliony Kč.

„Pro ty, které zajímá prostředí českého showbyznysu, celebrity a poker, je tato sobota v AFI Paláci jako stvořená. Poker je vzrušující, napínavá a stále oblíbenější hra, o čemž se fanoušci pokeru, ale i laická veřejnost mohou přesvědčit v našem nákupním centru. Atraktivitu turnajů ještě zvyšuje účast celebrit, které si zde zahrají, takže bude opravdu na co se dívat. A přijít může opravdu každý, nehrajícím návštěvníkům stačí k registraci pouze občanský průkaz,“ uvedla Zuzana Kubíčková, marketingová manažerka AFI Paláce. 

Pokerový festival v Pardubicích je součástí mezinárodního festivalu šachu a her Czech Open 2012. Jde již o 22. ročník festivalu, který se koná pod záštitou města Pardubice a nabízí zájemcům převážně deskové hry, jako jsou např. šachy, bridž, go, scrabble, mariáš a mnoho dalších.

www.palacpardubice.cz

http://www.cardcasinoprague.cz/Pardubice-2012/408.html









Termíny