S Klasou na farmě

Pro děti

Farmářské slavnosti pro rodiny s dětmi

Amfík Bukovina, Popovice u Uherského Hradiště

Pojďte se bavit do rodinného areálu s přírodní restaurací, lanovou stezkou, hřištěm a nádherným amfiteátrem se skvělou akustikou. Hrajte si, poznávejte, ochutnávejte a nakupujte zdravé a kvalitní produkty od předních českých farmářů.

 

Tvořivé radovánky.

Děti si zasadí kytičku do květináčku, který pomalují dle vlastní fantazie, odekorují si proutěný košíček mamince na stůl, naplní babičce či dědečkovi pytlíček vonnými poutpurami a vyrobí si decoupage na podtácek s letním motivem.

 

Farmářská stezka

Hádanky a kvízy ze života farmáře. Poznáte z vůně naše bylinky? Hmatem plody z našich lesů a polí a znáte naše národní bohatství? Na 8 stanovištích vyzkoušíme všechny vaše smysly a znalosti. Hrají dospělí i děti, které čeká odměna.

 

Archeologická vesnička

 Vyzkoušíte si život prvních zemědělců v Čechách a na Moravě. Umíte splácat hliněnou nádobu? Dokážete skolit kance či z obilí vytvořit vlastní placku a opéct ji? 

 

Hrátkobraní

Na velké relaxační ploše si pohrajete s nejkrásnějšími hračkami od Wesca, Playmobilu a Lega. U víly, která dětem vypráví pohádky, si vylovíte zlatý poklad z mušlí. S kovbojem si vyrýžujete zlato. V ježibabím doupěti všechny děti najdou drahokamy.

 

Tance

Shlédnete ukázku ze slavností Powwow – tance severoamerických indiánů. Zatančíte si s místními folklórními soubory.

 

Dobroty

Piknikujte s čerstvými dobrotami od farmářů ze Zlínského kraje. Poznejte a ochutnejte výrobky oceněné značkou Klasa.

 

Zve: Klasa www.eklasa.cz

Asociace soukromého zemědělství ČR www.asz.cz

Park Tři věže www.parktriveze.cz

Amfík Bukovina www.amfikbukovina.cz

Obec Popovice www.popovice.cz

Spot Slunéčko Popovice o.s. www.spotslunecko.cz  









Termíny