Vsetínský Gulášfest 2012

Volný čas, Hudba

Vsetín potřetí zavoní gulášem.

Oblíbený gurmánský festival se uskuteční ve dnech 10. - 12. srpna na Fotbalovém stadionu v Tyršově ulici. Více než 15 soutěžních dvojic, hovězí i zvěřinové guláše a bohatý doprovodný program nabídne tradiční Gulášfest ve Vsetíně.

 

O putovní korunu a titul „Vsetínský gulášový král“ se letos bude bojovat u 16ti rozpálených kotlů. Ochozy fotbalového stadionu na „Tyršovce“ se v sobotu od brzkých ranních hodin promění ve velkou polní kuchyni, kde bude probíhat soutěžní klání pod dohledem odborné poroty. Soutěžit se bude již tradičně s gulášem hovězím, ale nepřijdou zkrátka ani milovníci zvěřiny a extra specialit. Po vyprodání soutěžního guláše se můžete těšit na překvapení přihlášených dvojic, které na letošní rok chystají nejednu novinku .

Slavnostní vyhlášení letošního krále a předání koruny z rukou vítěze loňského ročníku Mirka Kocurka se uskuteční v sobotu ve 14:30.

 

Součástí vsetínského Gulášfestu je také bohatý doprovodný program. Letošní novinkou bude v předvečer kuchařského klání rocková zábava s revivalovou kapelou Hard2Say. V sobotních odpoledních hodinách po vyhlášení  gulášového krále odstartuje hudební festival s kapelami Tabáskova Partyja, Bandaband, Poletíme? a populárním vsetínským Cimentem. V neděli se můžete těšit na zlínský Podjezd, vsetínský Vrkoč a Dareband a vynikající valašskomeziříčský folklorbeat – kapelu Docuku.

 

Během víkendu si přijdou na své i děti, pro které bude připraven dětský koutek ve spolupráci se střediskem volného času Alcedo a florbalová střelnice o ceny.

 

Vstupné: 30,-Kč/ den, sobota od 17:00 50,-Kč

páteční zábava zdarma

 

Akci moderuje Honza Gottfried





Účinkují

Poletíme?

Bandaband

Ciment

Dareband

Docuku

Podjezd





Termíny