Chata Milíře

Pec pod Sněžkou

Už jako děti jsme sem jezdili za krásnou přírodou, zdravým vzduchem a místem, kde vyběhneme ze dveří rovnou do lesa.

Svou polohou chata Milíře vybízí k sportovním aktivitám.

V letním období se zde nabízí mnoho možností pro výlety po okolních turistických stezkách a cyklistických trasách, které Vás provedou po hřebenech Krkonoš. Přímo v Peci je pak zábavní park s bobovou dráhou, opičí lanovou dráhou, dětským hřištěm a novou kabinkovou lanovou dráhou na Sněžku.

V zimním období se můžete naplno věnovat oblíbeným sněhovým radovánkám, a tím je určitě lyžování. Na výběr máte ze dvou možností. A to pro větší a pokročilejší 300 m dlouhou sjezdovku s vlekem, který je 400 m od chaty směrem na Modrý důl, a pro vášnivé a náročné lyžaře je možnost vyžití na deseti sjezdových tratích v lyžařském centru v Peci pod Sněžkou. Ke sjezdovkám si pohodlně sjedete a zpět na chatu Vás dopravím.

Pro zpříjemnění pobytu Vám zdarma nabízíme k zapůjčení běžecké lyže, sáňky, boby, kluzáky, horská kola, trampolínu, ping pong, kuželky, minigolf. Pro nejmenší pak prolézačky, houpačky a pískoviště. K večernímu posezení pod hvězdami je k dispozici ohniště a gril na terase.

Při nepříznivém počasí máte možnost posezení ve společenské místnosti s dětským koutkem, v jídelně nebo u krbu, zahrát si můžete společenské hry, šipky nebo stolní fotbálek – samozřejmě zdarma.

Po krásném letním výletu či vyčerpávající zimní lyžovačce člověku řádně vyhládne a v takovém případě se o Vás skvěle postará má žena svou chutnou domácí kuchyní.

K dobré kuchyni patří také dobré pití, a to je zase moje parketa. Nabídnu Vám točená pivka – Svijany, Plzeň, točenou Kofolu a malinovku, svařáček, grog nebo punč… Co třeba káva Lavazza, nějaký ten panáček, vínko, ale to už je na Vás. Nezapomeneme na prcky – mohou zkusit pohár, palačinky, vdolečky… Postaráme se o Vás tak, že se domů vrátíte o nějaké to deko hezčí.

Parkování je pro hosty během celého pobytu zdarma.

Ubytovaným klientům nabízíme „kartu hosta“, která Vám umožňuje čerpat výhody a slevy ve vybraných zařízeních v Peci pod Sněžkou.

Přijeďte se k nám podívat, těšíme se.


Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: 105, 54221 Pec pod Sněžkou