OC ATRIUM v Hradci Králové

Galerie, Volnočas, Hradec Králové

Obchodní centrum Atrium je umístěno v centru města Hradec Králové v těsné blízkosti obchodního domu Tesco, se kterým je propojeno. OC Atrium je na jedné z nejfrekventovanějších tříd – ul. Dukelská, která spojuje železniční a autobusové nádraží s centrem města s pěší zónou až k historické části města Hradce Králové. 

Velkoryse pojaté obchodní centrum splňuje veškeré požadavky moderního centra obchodů, jejichž skladba a umístění přiláká široké spektrum obyvatel. Hlavním komunikačním prvkem je vysoké centrální atrium s proskleným stropem, travelátory, kavárna s posezením a přírodními prvky v podobě vzrostlých stromů.

Přízemí a první patro je určeno pro nájemní komerční plochy / butiky, služby, restaurace a kavárny/ a tvoří pasáže okolo centrálního atria dostupné buď přímo třemi vchody přímo z ulice nebo travelátory, výtahy a propojením z OD Tesco. Druhé a třetí patro tvoří dostatečně dimenzované parkoviště s více jak 200 parkovacími místy s nájezdem společným s OD Tesco, kde je dalších více jak 100 parkovacích míst.


Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: Dukelská třída 1713, 50002 Hradec Králové