Chata Eduard

Bělá pod Pradědem

Chata Eduard, to není jen příjemné a levné ubytování s moderním zařízením uprostřed přírody v pohoří Jeseníky. Celý areál chaty se rozprostírá na 12 tisících metrech čtverečních, které jsou kromě chaty tvořeny parkem s  bazénem a útulným zákoutím obklopeným horskou vegetací, voňavými bylinkami a barevnými květinami. V areálu horské chaty mohou hosté využívat venkovní posezení včetně ohniště, víceúčelové hřiště a společné parkoviště.  

Chata s mnoha možnostmi umístěná v krásném prostředí Jeseníků - v okolí naleznete čisté lesy, hory potůčky a říčky; milovníci koní a zvířat si také příjdou na své.

Piknikáři zde naleznou krásné louky jak v areálu chaty, tak i v okolí - ochotný personál Vám poradí kudy kam a rádi zapůjčí piknikové deky i naplněný koš a když Vás polehávání v trávě unaví, můžete se zregenerovat ve vířivce :-).

Pro sportovně založené, kteří si rádi "plácnou" je možnost zapůjčení tenisových raket a míčků, pingpongových pálek a míčů na míčové hry ...

 

Okolí láká k výletům na koloběžkách, kolech, canicrossu, nordic walkingu, pěší turistice, raftingu a v zimě samozřejmě běžky, lyže, skialpin atd. - vhodné cíle pro volné procházky i adrenalinové výlety Vám personál s ochotou doporučí.

 

A pro ty, kteří se nenaleznou v turistice a povalování a raději si užívají párty s dětmi, je také spousta možností -  karneval, caraokee, uspořádání disco, opékání buřtů, grilování či udírna a dokonce po domluvě je možné zúčastnit se kurzu na výrobu lízátek či ozdob z čokolády. 

 

Chata Eduard má opravdu mnoho možností

 

Chata Eduard je skvělá jak pro rodinné dovolené, tak i pro větší skupinové zájezdy, oslavy či školy v přírodě.


Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: 44, 79001 Bělá pod Pradědem