Velká Bystřice, hotel Zámek

Koncertní sál, Divadlo, Volnočas, Velká Bystřice

Hotel Zámek Velká Bystřice nabízí ubytování v nově zrekonstruovaných a vkusně zařízených pokojích a apartmánech, které jsou umístěny ve 2. patře zámecké budovy. Hotel nabízí ubytování v 18 standardních pokojích a 2 apartmánech, s maximální kapacitou až 53 lůžek při využití přistýlek. Hostům je k dispozici výtah, jeden pokoj je plně bezbariérový.

Část přízemí, a celé první patro zámeckých prostor, nabízí sály, salonky a prostornou terasu pro pořádání soukromých akcí od koktejlů, konferencí, divadelních představení, koncertů, školení, přes společenské akce s bohatým programem či plesy. Využít lze rovněž přilehlý venkovní amfiteátr, zámecký park a zámecké nádvoří.

Celková kapacita při využití všech zámeckých sálů je až 350 osob.

K dispozici je audiovizuální vybavení (dataprojektor, plátno, ozvučení), podle požadavků je možné zajistit i nadstandardní audiovizuální vybavení prostor. Wi-Fi je v celém objektu zdarma.

Nabízíme kompletní organizaci akce od cateringového zajištění (coffee breaky, rauty, koktejly, apod.) až po zajištění programu (moderátor, hudební produkce, DJ, doprava, tiskoviny, apod.).



Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: Zámecké náměstí 773, 78353 Velká Bystřice