Boulder Bar

Volnočas, Sportoviště, Praha

Lezecká stěna Boulder Bar Praha – jedinečné spojení boulderové stěny o celkové ploše 300m2 a restaurace.

 

Boulderové lezení spočívá oproti klasické stěně v kratších, avšak trochu náročnějších krocích. Boulderová stěna nedosahuje tak vysokých rozměrů, jako klasická lezecká stěna - maximální výška je 4,3 metrů (pro děti méně) a na celé ploše je zajištěna dopadištěm. Cesty jsou různě značené podle šesti obtížností, díky tomu si najde zábavu i naprostý začátečník! Lezení je sportem zábavným a také zdraví prospěšným – naučíte se správnému držení těla, zlepšíte pohybovou koordinaci, rovnováhu a obratnost a rovnoměrně posílí všechny svalové partie.

 

Boulder Bar se nachází pouze několik metrů od tramvajové zastávky Výstaviště Holešovice a neustále se vyvíjí a rozrůstá. Nabízí lezení jak pro děti, tak dospělé a to jak zcela individuálně, tak skupinově. Stěna nabízí spolupráci s fyzioterapeutem, testování lezců, vedené tréninky pro všechny věkové kategorie, závody, dětské kroužky nebo třeba dětské narozeninové oslavy. Děti zde milují speciální dětský koutek a hrad se třemi podlažími osázený lezeckými chyty, u kterých nechybí například klouzačka a spousta dalších vychytávek.

 

Pro jednotlivce, skupiny i rodiny s dětmi je tato aktivita přímo jako stvořená a je skvělým využitím volného času. Sportoviště je také vybaveno obchodem s lezeckým vybavením a letní terasou.

 

Otevírací doba:
Po - Pá 08:00-23:00
So - Ne 09:00-23:00

 

Vstupné (bez časového omezení):

Dospělý: 100 Kč
Dítě: 60 Kč

 

Všechny informace naleznete na oficiálních stránkách www.boulder.cz.



Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!




Kontakty:

www.boulder.cz

220 514 540

bar@boulder.cz


Adresa: U Výstaviště 230, 17000 Praha