Star Hotels *** Benecko

Jilemnice

Okolí hotelu

*** STAR HOTELS BENECKO leží v srdci Krkonoš, přímo ve středu lyžařského a turistického střediska Benecko.
Sportovní a rekreační středisko Benecko se rozkládá na západním svahu hory Žalý v nadmořské výšce 750-1000m n.m.. Benecko je nejvýše položená obec v Krkonoších.

Léto
V létě je Benecko ideální výchozí bod jak pro pěší tak i pro cyklo turistiku. Oblíbeným turistickým cílem je vrchol hory Žalý, na kterém stojí historická rozhledna z roku 1892 (otevřena denně). Ze Žalého lze za dobrých klimatických podmínek vidět Kotel, mohylu Hanče a Vrbaty na Zlatém návrší, Medvědín, Černou horu i Sněžku. Výhled do vnitrozemí zase nabízí siluety Ještědu, Bezdězu, Ralska, Trosek, Kozákova, Tábora i Zvičiny.
Na kole i pěšky se dostanete po značených trasách na Horní Mísečky, do Špindlerova Mlýna, do Vrchlabí nebo Jilemnice. Malebné horské město Jilemnice je městskou památkovou zónou s renezančním zámkem z 16.stol. , dnes je zámek sídlem Krkonošského muzea s expozicí lyžařství.
Mezi další turistické cíle patří:
Harrachov – 35km
Pec pod Sněžkou (lanová dráha na Sněžku) - 40km
Zoo Dvůr Králové nad Labem - 45km
Aquapark Babylon, Ještěd, Zoo Liberec – 70km

Zima
Sjezdové lyžování
V zimě je Benecko ideální střediskem zimních sportů. Naleznete zde sjezdové tratě všech obtížností se 4- sedačkovou lanovku, která začíná 200m od hotelu. Přímo za hotelem je dětský vlek.
V zimě můžete využít půjčovny sportovního vybavení přímo v hotelu, rádi Vám také domluvíme výuku lyžavání a snowboardingu.

Běžecké lyžování
Perfektní úprava, velké množství kilometrů, rozhledy do kraje a vysoká nadmořská výška dávající sněhovou jistotu, to je kombinace, díky níž Benecko nabízí jedny z nejlepších podmínek pro běžecké lyžování v České republice.
Zimní zábava
Na Benecku najdete nespočet míst, kde se nejen vaše děti vyřádí na sáňkách či bobech. Tipem jsou více než kilometrové sjezdy od rozhledny na Žalém (1019 m n.m.) .
Pro milovníky lehkého adrenalinu je na Benecku snowtubing a snowpark.

Ubytování

*** STAR HOTELS BENECKO má celkovou kapacitu 85 lůžek.
Nabízí ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích a v apartmánech (2 ložnice se dvěmi a čtyřmi lůžky).
Všechny pokoje jsou vybavené vlastním WC a koupelnou, balkonem a TV se satelitem.
Pokud k nám přijedete s dětmi, rádi Vám zdarma zapůjčíme dětskou postýlku, přebalovací podložku nebo dětskou jídelní židličku.

Domácí mazlíčci jsou u nás také vítaní, pejsky jistě potěší rozlehlá zahrada v okolí hotelu.

V hotelu dále můžete využít dětskou hernu se stolním tenise, pro milovníky restauračních sportů máme hernu s kulečníkem, solním fotbálkem a šipkami. Pro Váš 100% relax máme v hotelu saunu, whirpool, masáže a kosmetiku.


Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: Jilemnice