GOLDIM

Soběslav

GOLDIM spol. s r.o. je česká rodinná společnost, která vyvíjí, vyrábí a prodává produkty pro rozvoj a harmonizaci lidského organismu. Naším cílem je prosadit kvalitu v oblasti výživy s důrazem na ověřené přírodní zdroje a rozumnou lidskou zkušenost.

 

Náš sortiment nyní zahrnuje:

vysoce kvalitní potraviny pro kojeneckou a dětskou výživu – NAŠE MLÉKO, Kozí kaše, BABIO a ČIPERKAdoplňky stravy – ProbioFlora, Formule Játra, Formule Šalvěj, UROefekt, UROefekt junior, BIO Zelený ječmen a dalšírehydratační roztoky (potraviny pro zvláštní lékařské účely) – Kulíšek, Kulíšek forte, Iontia prebio, Iontia prebio vanilková.

 

Kvalita a nezávadnost našich výrobků je zaručena systémem několikanásobných kontrol, do kterého se pravidelně i náhodně zapojují:

Státní zemědělská a potravinářská inspekceISO – systém řízení výrobyHACCP – systém kritických bodů, záruka zdravotní bezpečnosti potravinu produktů vyráběných v kvalitě BIO navíc ABCERT AG – společnost provádějící každoročně kontrolu a certifikaci bioprodukce s pověřením Ministerstva zemědělství.

 

Péči o své zákazníky věnujeme nejvyšší pozornost a jejich názory a podněty následně promítáme do dalšího vývoje. Věříme, že každý může nalézt v našem sortimentu to, co mu bude chutnat a zároveň přispívat k dobrému zdravotnímu stavu a udržení dobré psychické pohody.

 

Výrobky pro kojence a malé děti:

NAŠE MLÉKO - počáteční, pokračovací a batolecí mléčná výživa s kozím mlékemKozí kaše – příkrmy pro kojence již od ukončeného 4. měsíce kojeneckým kozím mlékemBABIO – nálevové bio čaje již od ukončeného 1. týdne, bio nápoje, mléčný bio cukr (laktóza)ČIPERKA – instantní nápojeKulíšek / Kulíšek forte – rehydratační roztok při průjmu, zvracení a horečce již od ukončeného 1. týdne

 

Výrobky vhodné pro děti od 3 let:

UROefekt junior – urologický nápojProbioFlora – klinicky testované probiotikum s prebiotickou vlákninou, artyčokem a riboflavinemIontia prebio – rehydratační roztok/nápoj při průjmu, horečce, zvracení nebo při sportu

 

Všem zákazníkům navíc nabízíme možnost stát se členem klubu, kde mohou při nakupování v e-shopu sbírat body, které pak mohou proměnit ve slevu na další nákup.

 

E-shop: www.goldim.cz


Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: Rašínova 422, 39201 Soběslav