PENZION OVEČKA

Nýdek

V penzionu je hostům k dispozici soukromý wellness, školící místnost, nekuřácké prostory, restaurace, dětský park, terasa s vyhlídkou, bezdrátové připojení k internetu a bezbariérové prostory s výtahem. Pro zlepšení pobytu a zvýšení pohodlí do budoucnosti připravujeme venkovní víceúčelové hřiště, ohradu s koňmi a ohniště. 

Celková kapacita penzionu i s přistýlkami je 35 míst v 10 dvoulůžkových pokojích a 1 luxusním pokojem a krásným výhledem, jehož součástí je vana ve tvaru srdce. V každém pokoji je televize a vlastní sociální zařízení. Pokoje jsou vybaveny dřevěným nábytkem a doplňky. 

Před penzionem mohou hosté parkovat zdarma. Na přání Vám rádi zajistíme sportovní i kulturní program jako svatby, oslavy, narozeniny a životní jubilea, firemní školení a večírky. K dispozici je také půjčovna kol včetně vybavení (sedačky, vozík za kolo) a také koloběžek. Kromě standardních služeb nabízíme masáže, nebo si u nás navíc můžete zapůjčit varnou konvici, sušák na boty, fén a spoustu věcí pro děti (dětskou postýlku, vaničku, nočník, stupátko, ohřívačku lahví, dětské knížky, pohádky).

Stravování probíhá v restauraci s kapacitou 40 osob, která lze rozšířit o dalších 20 osob na venkovní terase. Specialuzujeme se na českou kuchyni připravenou z kvalitních surovin. Na restauraci v přízemí navazuje malý salónek s barem. 

 

V okolí penzionu se nachází velké množství dalších zařízení poskytujících aktivity. Mezi naše partnerské areály patří zábavní parky, lyžařské a sportovní areály (bowling, badminton, stolní tenis, půjčovka kol, minigolf, jízda na segwaích,...)

 

Cyklostezky v Beskydech

Oblast Moravskoslezských Beskyd je pro cyklisty vhodným místem od jara do podzimu. Nachází se zde množství cyklotras, které jsou náročností vhodné pro všechny cyklisty. Začátečníci a rodiny s malými dětmi mohou zvolit méně náročné trasy, vedoucí po klidných asfaltových komunikacích v údolí. Zkušení a adrenalinoví cyklisté poté některou z tras, která je zavede na horské hřebeny. Jeden den můžete vyměnit kolo za segway a oživit tak výlet po okolí něčím novým a netradičním.

Cyklostezky

V této oblasti Beskyd jsou tři speciálně značené cyklotrasy vhodné pro nevidomé a slabozraké cyklisty.

Cyklostezky pro nevidomé 

 

Lyžování v Beskydech

Když udeří ta správná zima a okolní kopce zasype sníh, vypadá to v okolí Penzion Ovečka jako na Ladově obrázku. Byl by hřích této idylky nevyužít.

Okolí Penzionu je jako stvořené pro stavbu sněhuláka a koulovačku, která k zimě prostě patří. 
A kam za zimními sporty? V okolí najdete dostatek lyžařských areálů a sjezdovek, kde se vyřádí lyžaři a snowboardisté různých zkušeností.
Pokud neholdujete sjezdovému lyžování, nasaďte na hohy běžky a vydejte se prozkoumat krásu okolních hor. 

Kam na lyžeKam na běžky

Penzion Ovečka nabízí svým klientům špičkové golfové zázemí na partnerském Golfovém areálu v Ropici vzdáleném 15 km.

 

Bezpečné prostředí luk a lesů v těsné blízkosti penzionu a zázemí Ovečky je přímo stvořené pro pobyty dětí ze škol a školek.


Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: 150, 73995 Nýdek