Hotel Kamzík

Malá Morávka

Dovolená s dětmi v hotelovém resortu Kamzík v Karlově pod Pradědem nabízí ty nejlepší podmínky k dokonalému vyžití dětí a k relaxaci rodičů.
Centrální hotel Kamzík má pro Vás nové krásné ubytování v útulných dvoulůžkových pokojích typu Standard a Nadstandard, tří až čtyřlůžkových pokojích typu Standard a dvou Nadstandardních apartmánech. Dvoulůžkové pokoje Nadstandard a třílůžkové pokoje Standard mají možnost přistýlky. Dětské postýlky zdarma.
Budova Chata Moravice nabízí ubytování turistického typu v útulných pokojích s vlastním sociálním zařízením. Nachází se 50 m naproti hotelu Kamzík:
Budova Penzion Eden nabízí ubytování stejného typu. Pokoje v našich depanadance jsou dvou až šestilůžkové. Najdete jej 680 m od hotelu Kamzík po silnici, 300 m lesní cestou.

Co máme pro Vaše děti:

netradiční aktivitu v dětském lanovém centru před hotelemtradiční dovádění v moderním dětském hřišti před hotelem Kamzíkúžasnou dětskou hernu v mořském stylu s velkou skluzavkou (v případě nepříznivého počasí)vnitřní vyhřívaný plavecký bazén s venkovní terasou v létěu bazénu malý whirlpool, rodiče relaxují s přímým dohledem nad svými dětmi v bazénutrampolínu, houpačky před hotelem Kamzíkvenkovní bazén u chaty Moravicečerstvý horský vzduch: patříme mezi lokality vyhovující kvalitou ovzduší pro konání ozdravných pobytů.
Využití výše uvedených aktivit pro Vaše děti je pro ubytované hosty ZDARMA.

Co máme pro rodiče?

především wellness komplex s unikátní venkovní částí vsazenou přímo do lesa, vnitřní část čítá: whirlpool JACUZZI®, parní sauna, finská sauna, infra sauna, dále venkovní část: finská sauna, bio sauna, 2 x venkovní whirlpool, ochazovací jezírko přímo v lesemasáže dle přánípro upevnění kondice: profesionální posilovnu, bowling, velkou tělocvičnupůjčovnu horských koltenisové a badmintonové kurty, stolní tenis.


V zimním období oceníte blízkou Ski arénu Karlov, která je svým baby friendly vybavením skvělým místem pro lyžování rodin.

Navštivte náš hotelový resort v srdci Jeseníky, vezměte své děti na skvělý pobyt plný zábavy. Z výletů po okolí budete nadšeni.

Je v hotelu Kamzík plno? Zajistíme Vám ubytování v některé z našich depandace: chata Moravice, chata Smrková nebo penzionu Eden. Cena vás překvapí.
Hosté našich depandance mohou využít veškeré zázemí centrálního hotelu Kamzík zdarma nebo za velmi příznivou cenu.

 

 

 

 

 


Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: 182, 79336 Malá Morávka