CHEFPARADE - škola vaření

Praha

Pokud chcete svým dětem dopřát něco opravdu výjimečného a nezapomenutelného, při čem se pobaví a zároveň naučí něco nového, přijďte do Chefparade a my pro malé oslavence a jejich kamarády připravíme narozeninovou oslavu.Škola vaření Chefparade nabízí také pestrou škálu dětských kurzů. A proč jsou tyto kurzy vaření tak populární? Protože jejich menu vzniká s inspirací dětí a jejich skvělých nápadů! Domácí italská pizza, cookies sušenky, švédské masové kuličky se sýrem, ovocný koktejl? Fantazii se meze nekladou a děti naše kurzy milují. 

Děti si samy za asistence pana šéfkuchaře připraví svá oblíbená jídla, která si potom společně vychutnají. Součástí menu je i narozeninový dort, který si společně dozdobí podle vlastní chuti - fantazii se meze nekladou!

Při oslavě si mohou zahrát hry, případně velmi rádi zajistíme doprovodný zábavný program jako např. malování na tvář, kouzelníka či překvapení v podobě obřího Transformera, princezny Elzy s Olafem,  nebo Mimoní show. Rodiče se mohou zapojit a dětem pomáhat, případně si mohou oslavu z povzdálí užívat u sklenky něčeho dobrého a našeho občerstvení a o vše ostatní se postará naše zkušená hosteska s panem šéfkuchařem. 

Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: Husitská 325, 13000 Praha