Greyhound Park Motol

Divadlo, Volnočas, Sportoviště, Výletní místo, Praha

Vítejte v novodobém hradu sportu, kultury, zábavy a relaxace. Vítejte v Greyhound Park Motol.

Areál Greyhound Park Motol je znám také jako "Greyhound Park", nebo jednoduše "Park". Areál se nachází v údolí Parku Cibulka, který je součástí pražského Přírodního parku Motol - Košíře a geologického fenoménu (chráněné přírodní památky) Motolský ordovik, u ulice Plzeňská. "Park" je skvělé výletní místo, skvělé místo pro trávení dovolené, když nechcete nebo nemůžete ven z Prahy.

Areál je tvořen sportovní plání, budovou s restauracemi ve dvou podlažích, krytými terasami, zahrádkami, zázemím pro sportovce, rozlehlými podzemními garážemi (celkem ve třech podlažích), pozemním parkovištěm a přístupovými komunikacemi. Sportovní pláň tvoří tři sportoviště - asfaltový závodní okruh se šikanami, pískový závodní ovál a travnaté hřiště.

Pražský areál Greyhound Park Motol je jako stvořený pro provozování nejrůznějších rychlostních i jiných sportů a dalších aktivit. Areál Vám rádi pronajmeme pro Vaše oslavy, svatby, firemní akce a team-buildingy, při kterých můžete závodní okruh nebo travnaté hřiště využít např k těmto aktivitám: elektro motokáry, šlapadla, inline bruslení, segway, cyklistika, long board, koloběžky, minibike, minifotbal, běh, tanec, lukostřelba, volejbal, RC modely, koncerty apod.



Bohužel nevíme o žádných akcích. Vy ano? Tak ji přidejte!





Adresa: Plzeňská 93, 15000 Praha